Thursday, January 20, 2011

Pabila status bertukar

Assalammualaikum...

   Ehem! Waw awal gila cik najihah mengupdate belog ini ye.Act daku tak dapat nak tido lah tak tau kenapa. Dah try tapi haiyak mata ini semakin meluas pula. So ape lagi daku nak update blog daku dengan entry yang agak panas lah jugak kot malam tadi ahaks!

   Ok at last! Daku tukar jugak status daku kepada in a relationship. Wuwut..Dengan siapakah?? **Opss identitinya dirahsiakan atas sebab yang tertentu. Phew..penat jugak lah nak menjawab dengan kawan2 sekalian kan sebab daku je yang liat nak tukar status ni sekali dah tukar hah! Hamek kau


status yang bikin panasss
  
    Tu kelik lah untuk super duper size. Macam2 kontroversi yang timbul selepas pada itu tapi daku dan beliau hanya senyum dan tidak mengatakan apa2**lebih baik. Daku juga terasa sangat teruja dan gembiralah kot atas notification itu. Tapi sebelum tu daku nak mintak ampun mintak maap jika status daku ni ada yang mengguris hati dan perasaan kalian.Sungguh tidak bermaksud demikian.

    Dear awak oi,
thanks sebab sudi mendengar masalah saye..
awak memang seorang insan yang sangat baik dan saye amat bersyukur Allah telah berikan saye insan seperti awak.
Awak penyelamat saye..
Awak telinga dan tangan saye...
Awak kekuatan saye...
terima kasih awak..
Semoga kita akan terpelihara di bawah lindungan Nya 
InsyaAllah...

syg awak...hehehe***

   Bagi sesiapa yang amat sangat termenyampah dengan daku ataupun beliau ataupun status kami silalah berundur dengan cara yang berhemah. Buat teman2 ku sekalian terima kasih kerana telah mendoakan kebahagiaan temanmu ini. Semoga Allah s.w.b.t. merahmati kalian semua insyaAllah <3

p/s : menaip dengan keadaan yang sedang tersengih2..***lawak!

3 comments:

  1. semoga bahagia ye syg...
    diam-diam je kan

    ReplyDelete
  2. congrats adik.. semoga bahagia selalu la hendaknye...:)

    ReplyDelete
  3. angah : huhu tq ye...shut2..ki3
    kak ju : tq dear

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi