Sunday, January 23, 2011

Contest 'When Raining Day'

Assalammualaikum...

   Halo semua..tadi daku baru je di invite oleh seorang blogger baru ni..
Dia anjurkan 1 contest yang menarik..
Contest nye macam title kat atas tu lah kan ala2 kiut gituh posing pakai payung aww~~**gedik jap

Btw thanks to sis ni sebab sudi invite daku join contest beliau
tq ya!


nak join?
kalau nak join kelik SINI ye..

jomlah ramai2 join hadiah die besh tu..
perfume DKNY mampu?? hihi

**sis,simpan bagi kat sy ye (^^,)

tarikh tutup die 20 feb 2011 ni

eh lupe!!
ni gamba yang daku rase sesuailah kot dengan contest ni aiyak..


ade can tak nak menang hikhik **perasan

tag kepada
anis
 fiqa aimi

2 comments:

  1. JOM JOIN!!!

    http://sparklemaneh.blogspot.com/2011/02/teka-biskut-dalam-balang-daa.html

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi