Tuesday, January 25, 2011

opss buruk lah!

Assalammualaikum...

Hai semua....! Cop korang mesti dah bosan dengan ayat statrting entry aku kan asek yang itu je..hahah. Ok sekarang ni daku baru je lepas balik dari game volley ball lawan dengan KOSASS tu ha yang agak tip top lah kot***so2. Eh tapi kami 16 punye team pun ok jugak tau tapi bukan rejeki kami lah nak menang game itu (sadis).

Daku agak nervous lah tadi mase game kan sebab gugup bertemu dengan mereka2 yang kental amat kan haha sampaikan teammate daku pun berkate " farah,relax jangan cuak tau..senyum.." Ok daku memang  tersangat cuak lah tu kan***ngess

Ni nak tunjuk muka daku baru lepas bangun tidur ni masyaAllah amat buruk yer di situ. Bangun2 terus mintak aten spek mata belau yang klasik itu lalu....
-
-
-

muka budak selekeh

Haish..Naseblah kau comot dapat orang macam ini hahaha. Note that this picture was me naturally. Ok lah opss daku nak membersihkan diri dahulu ok wangi tak di sana??? ***tengik kan hahaha. Gtg ok tata!

No comments:

Post a Comment

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi