Wednesday, June 1, 2011

tak minat korea sebab laki2 muka jambu

Assalammualaikum..

   Hai! Hari ni rasenye ni last entry kot sebab lepas ni cuti 5 hari wee. Ha bila tengok tajuk entry tu mesti korang yang peminat korea ni hangin dengan daku kan? Opss sila baca entry ini sampai habis ye. Daku pon minat korea jugak tau huwaa.

   Hari tu ade la sorang mamat ni beliau kate beliau tak suka korea. Bunyinya " aku tak paham kenapa perempuan skang ni suka sangat dengan mamat korea.Muka jambu nak mampus". Ha itu die. Bes tak korang daku agak terasa jugak lah. Meh sini nak jawab.

   Kenapa perempuan suka dekat mamat2 korea ni :

  • kehenseman depa tak setanding dengan kau
  • even muka jambu tetap sweet. Dari kau muka hensem tapi buaya
  • saaangat kiut**kau ade?
   Makanya sebelum nak menyoalkan sesuatu pikirkan dulu kenapa. Daku tak kate korang2 lelaki kat luar sana tu semuanya sama je. Kalau korang nak sentap ke hape suke hati koranglah. Tapi tak perlulah korang nak mempersoalkan kenapa kami minat mamat korea ni ha. Bialah jambu pon. 

   Jom usha gamba mamat2 korea yang bikin daku cair. **Kasi kau lagi nak muntah

BIG BANG **yang 2 dari kanan pakwe daku daesung :)
Lee Jun Ki
Song Joong Ki
Lee Hong Ki **sangat2 sedap suara die & comel!
Kim Bum
Jang Geun Suk
Yong Hwa
Kim Hyun Joong


   Ade tu lagi mamat korea ni lengkap pakej sekali dengan badan ala2 Abg Ben tu. Tip top lah. Bukan takat 6 pack je berpack2  kot ngee. 

Kim Jong Kok
Daniel Henney
Kwon Sang Woo
   Cukuplah tu. Lebam mate tengok. Rasenya beliau jeles kot sebab beliau tidak seHOT mamat2 korea yang bermuka jambu ni ha. Agaknya. Ape2 pun suke hati kaulah nak marah ke hape tapi daku tetap suka mamat2 jambu ni ha. Jadi..kau tak yah la duk kutuk2 depa2 ni sebab dah memang kiut pon ok :)

   Luahan hati dari seorang blogger yang suka mamat2 jambu ni. Hihi. Daesung a..! Saranghae..
   Opss ni mamat korea yang paling laris tatkala ini :

-
-
-
-
-
-
-
-

Jae Suk dari Family Outing & Running Men
sumber : google


p/s : silelah tengok running men & family outing sampai habis. Sumpit lawak gilos! sebab ada mamat2 jambu kat atas tu

18 comments:

  1. Eeeeee Jang Geun Suk !
    Eeee Kim Bum !
    Eeee Daniel !
    Eee Kim Hyun Joong !
    Eee Lee Hong Ki !
    Eeee Song Joong Ki !
    Big Bang Big Bang !

    Woo pengsan limapulohlimasaat tengok entry nieh ! Mabelessss ! Awwh :D

    ReplyDelete
  2. jgn nk kecoh sgt la wey.. kitorang laki pon bkn ske sgt pompuan melayu (nada kerek) cuma sian je kt korang.. sbb tu wat2 xminat.. XD

    ReplyDelete
  3. shafinaz :

    hahaha juling mate kan ngee

    ReplyDelete
  4. paan :

    alah kecah la kau paan..ko jels la tu..hahah x kesah pon kalo x nak peduli..pirah hahaha

    ReplyDelete
  5. waahh. fanatik korea nie yekk? hehe! daebakk! =)

    ReplyDelete
  6. dulu cukup anti dengan citer korea..pastu ada mmbr kasi cerita FAMILY OUTING..terus suka..terus kenal SNSD, wondergirls, kara, hyori...hahaha

    tapi family outing season 2 tak best sgt..dah tak tengok pon. tp yg season 1 mmg terbaik..HAHAHA..suka park ye jin dgn hyori..serius diorg sgt lawak....HAHAHAHA

    ReplyDelete
  7. tapi mmg ramai yang minat muka2 korean ni ha..
    jambu lah katakan..

    ReplyDelete
  8. lebih molek kalau diorang disinari syiar Islam.

    ReplyDelete
  9. maybe org yg kate tuh jeles kowt ngan mamat2 korea neyh
    ^_^

    ReplyDelete
  10. milangurlz :

    tak fanatik mane pun :)

    ReplyDelete
  11. man yusoef :

    tau x pe..season 2 tak bes lah sebab yang season 1 punye ramai yang lawak2...tengok sampai gelak guling2 kot ngee

    ReplyDelete
  12. hana hani :

    tak tau lah pulak kot..heeh

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi