Wednesday, June 29, 2011

kerana blog..rumah nyaris terbakar!!

Assalammualaikum..

   Halo semua! Peh penat gilos bw tadi. Berdrop2 daku tinggal jejak kat blog depa2. Lepas ni nak sambung pulak bw dari blog Mak Dara. Rajin kan daku. Aah rajin bila datangnye mood nak bw tu ha kalau malas 1 blog je pun pegi hihi.

   Tengok tajuk entry rase2 nak bace tak? Teringin nak tengok gambar tak? Ok lah jom usha gambar dulu citer kemudian :

kau tengok weh sampai kering air dalam  periuk ni!! 

walamak sampai hangus kat kulit telur tu. Kau ade? haha
    Ha ape macam. Sebab blog ni lah daku punye rumah nyrais2 terbakar weh. Punye dasat penangan on9 lagi2 blog ni ha. Siyes lepas teringat kat telur rebus ni sepantas kilat daku berlari2 kat dapur.Tengok2 air dah kering dah oi. Nasib tak hangus!

   Tapi ape2 pun tetap sedap dimakan yippi walaupun hangus haha. Ok then bila mak daku balik tau tak ape yang beliau kate???

"angah ko memang tak bole tinggal umah sorang2 oi terbakar umah.Terlengong betol"

Diam seribu bahasa

sedap woo walaupun hangus 

p/s : sile jangan tiru aksi ini dirumah hee

12 comments:

  1. ckp laa kat mak::memang sengaja nak mkn telor hangit laa..hehehehe

    ReplyDelete
  2. mak aih bahayanya haha..mkn dgn kicap ke? sedp...leh geng haha

    ReplyDelete
  3. tu la pasal..
    aah ngn kicap..sedapkan

    ReplyDelete
  4. haha! kelakar la. leka sgt BW sampai tak sedar ape jadi kat dapur.

    ReplyDelete
  5. omaigoddd ! kite serupa. tapi i tgh lipat kain, tak ingat pulak telor atas dapur. hangus rentung =,=
    tu 2nd kejadian after 1st lupa tgh rebus daging, sampai kering air daging bertukar jadi batu, keras! keh3

    haha so moral of the story... takleh kawen lagi ! haha

    ReplyDelete
  6. nabila :

    haha tu la pasal..cari nahas weh

    ReplyDelete
  7. meen :

    ommo! u lagi advance dari i..siap daging jadi keras lagi hahah

    ReplyDelete
  8. tahu takpee. amek kaw berhari-hari tahan telinga kene leter ! hahaha

    ReplyDelete
  9. hahaha..leka sgt..ala ckp je kat mak..mak nie resipi baru mat gebu..hahhaha

    ReplyDelete
  10. hahahah...pemes lah resepi mat gebu pas nih

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi