Tuesday, June 14, 2011

BEN ASHAARI : 5 BLOG PILIHAN HATI


Opss nak join sini lagi.
I laaaap segmen dari BA..
Nak join macam biase klik header BA yang hensem tu

@ 5 blog yang daku gemar gila nak masuk


- blog lulu banyak gilos berita2 semasa. Rasanya tak payah beli paper pun da bole baca sini hihi


- blog PS best yaw. Isu2 @ entry2 yang panas & sentap :)


- sis Nurul sempoi. Entry blog beliau pure & jujur gilos


- Yang ni blog jiran daku. Tak penah miss kot komen blog die. Ade je entry2 yang memikat jantung


- entry bro ni sempoi nak gilos. Sedikit nota untuk beliau :

bro,wa suke bace blog bro lah . Motif? Sebab bro suke mengarut dalam setiap entry & setiap yang mengarut tu bikin wa lagi tambah nak bace entry2 bro heee :)

sekian..
tapi semua blog pun daku suka bace :)

p/s : blog2 yang da pemes opkos korang da tau.Jadinya jom le terjah blog2 lain pulak :)

29 comments:

  1. thanks dear..
    jadi pilihan hati najihah..
    tak sangka..=)

    ReplyDelete
  2. blog ben msti ad dlm list an? hehe ;)

    ReplyDelete
  3. KIC :

    my pleasure dear hihi
    welkem <3

    ReplyDelete
  4. Datang berkunjung dari segmen abg ben... ^^

    Nice blog :)

    ReplyDelete
  5. hyeee !!
    blogwalking sini..

    klu sudi singgah la blog sy juge..
    tengok blog feveret sy plak..
    ngeee ~ :)

    ReplyDelete
  6. wah siap dengan header lagii.. rajinnya dia... :)

    ReplyDelete
  7. gary datang dari blog abg ben... gary folow cne yer~

    ReplyDelete
  8. singgah dari belog abg ben..
    ;)

    ReplyDelete
  9. Singgah sini dari blog en,ben , follow kamu juga ada masa jemput singgah ke blog saya ye..

    ReplyDelete
  10. fatin datang melawat sini tengok blog pilihan..dari segmen abg ben..tapi tak join pon..sudi-sudilah singah blog fatin..

    Dah follw sini(=
    http://fatinliyana6789.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. hi wassap2.... datang terus dari 5 blog pilihan hati yo...

    http://sukedukeblog.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. jalan2 sini..mr baiz ucapkan selamat berkenalan..

    ReplyDelete
  13. singgah tgk blog pilihan hati kamoo ..=)

    ReplyDelete
  14. singgah sebab nak tahu 5 blog yang menjadi pilihan hati...

    ReplyDelete
  15. salam perkenalan... (^^,)
    singgah sini pulak...
    jenguk blog pilihan kat sini... hee~

    ReplyDelete
  16. singgah dari blog bro ben utk tau blog pilihan hati anda...

    http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/

    ReplyDelete
  17. Singgah utk tgk 5 blog pilihan hati kamu ^^

    ReplyDelete
  18. ninie singgah sini..

    entry trbaru ninie

    http://kisahniniedora.blogspot.com/2011/06/jom-main-masak-masak.html

    meh lee singgah :)

    ReplyDelete
  19. salam.. joim join GA cik Ayu
    http://arreu89.blogspot.com/ :)

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi