Tuesday, June 28, 2011

BLOG DAN AKU

Assalammualaikum..

  Entry last sebelum beradu hihi.

Nak join kelik header gojes mak dara ni


  • nama blog = cik najihah
  • kenapa pilih nama tu = sebab semua yang ditaip adelah kisah saye :)
  • tema warna blog = biru putih
  • dalam sehari bape kali update = 2 atau 3,bergantung pada mood
  • isu/topik yang selalu dimasukkan dalam blog = umum. Macam2 ade.Percintaan kot
  • kenangan manis/pahit selama berblog = anon komen lucah + blogger pemes datang komen lah 
  • blogger idola = ben ashaari!
  • target follower = cukuplah sekadar ada yang nak datang baca.Tak target pun
  • 1 benda yang paling disukai kat blog = header daku
  • kata2 ucapan = semoga blog CIK NAJIHAH ni terus dibaca & dimanfaatkan oleh kamu semua :)

8 comments:

  1. tkssss sis sbb sudi join segmen mak.... wahhhh ada anon dtg blog ni ek.. b strong ok.. jangan biarkan itu jadi halangan untuk terus berblogging ye =)

    ReplyDelete
  2. hee welkem mak :)
    x pe tu semua x perlu dipikirkan

    ReplyDelete
  3. mcm best..na join gak leh??heee

    ReplyDelete
  4. pewit..
    hee terima kasih lah cik lulu :)

    ReplyDelete
  5. hai...datang singgah sbg pembaca :)

    nice blog too.. Ngee ~

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi