Saturday, June 11, 2011

kisah penjaga tol & pemandu gatal

Assalammualaikum..

  Hai semua! Maap yek kalau daku lambat nak balas komen korang kat blog orang sebab almaklumlah tenet TENAT. Harap maklum lah ye. Opss hari ni nak share dengan korang lah sikit pasal si penjaga tol perempn dengan driver kete yang gatal. Geli yaw.

   Peristiwa ni daku tengok sendiri masa kat tol Maran mase otw nak balik kampung . Yelah si penjaga tol ni buat keje bagi duit tu lah kan pastu ade pulak si mamat ni naik kete kancil dengan selambe ayam nye syok meramas2 tangan akak tukang jaga tol tu.Agak kurang ajar jugak.

   Noe what akak tu cepat2 lepaskan & sound. Masa daku intai tengok muka akak tu bagi baki duit kat abah aku muka akak tu ketat je. Alamak tumpang kesian lah pulak. Mesti ramai penjaga tol yang kena macam tu kan. Hem sabar jelah. Dah namenye keje kenalah hadapi dugaan. Tapi agak2 kalau korang kat tempat akak tu ape korang buat? Kalau daku agak2 sembur je. Hikhik suke hati.

   Ape2 pun wahai driver laki kat luar sane. Kot ye pun dah tak tahan @ desperate sangat jangan lah sampai nak meramas2 depan public oi. Tak beradab dol. Jadinye sebagai pengajaran pakailah sarung tangan tu ha. Heee.

p/s : ade jugak manusia macam tu.Dunia2

6 comments:

  1. eeee..xsuke lah laki gnie..selalu org jge tol pakai sarung tngn kan..

    ReplyDelete
  2. anis :

    tu la pasal..risiko banyak

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi