Thursday, June 30, 2011

opss!! Gambar blogger terkenal menjadi tayangan di fb!

Assalammualaikum..

   Hai semua! Feh kenyang kot pegi dinner kat tepi jalan tadi. Huwa. Ape macam bile korang bace tajuk entry daku? Rasa ingin tahu tak sape minah tu? Sape blogger yang daku maksud kan tu? Alkisah daku tertengok sorang member daku yang post pasal fb budak ni. Sama ada budak ni :

terlalu obses dengan kecantikan mereka
panatik tahap gaban mereka
hobi saje2 kumpul gamba mereka

    Bukan ape,kot ye pun panatik tahap kipas susah mati punye janganlah sesuka hati main letak kat fb kau. Siap caption"***** nak pegi kelas","gambar akuh". Yaw memang hot lah. Macam orang lain tak tau itu namenye fake. 

wah muka zoey zau yah la

   Antara blogger2 yang daku kenal yang terlist dalam album minah ni :

  • Yuyu Zulaikha
  • Fatin Liyana
  • Nurul Ain
  • Zoey Zau Yah
  • Najwa Latif
   Atau mungkin terlalu minat kat depa2 ni kot sebab cantik sangat...

p/s : susah jugak jadi pemes + cantik sangat ni kan

27 comments:

  1. ok... zoey zau yah... ermm penangan make up betol nih... hik3~ jihah, i will tell her about ur entry k bebeh...

    ReplyDelete
  2. tu la pasal..terkejut..
    tadi da post kat wall die dah..x tau die da bace ke belum

    ReplyDelete
  3. heyp . dr blog zoey zau yah .
    giler tak malu budak nih an ?
    budak nih tak taw ke skrg nih ramai blogger ?

    ReplyDelete
  4. tu la pasal..
    kalau ye pun fanatik bukan macm tu carenye

    ReplyDelete
  5. hadoi~

    macam dah tak betul je. bukan fanatik lagi ni. kalau 1,2 gambar tak pe lah, kalau dah berlambak2, apa kes. hukhuk

    ReplyDelete
  6. eh2 ade gamba saya..eh buat2 terkejut leh? haha sewl bdk tu..tq kt kamu sbb gitau hehe

    ReplyDelete
  7. zoey zau yah :

    hihi opsss! welkem lah syg..

    ReplyDelete
  8. kesian kt dorg huuhu

    dulu ms study, ada mmber laki ni punya hobi pelik..dia suka kumpul gmbr2 girl yg dia nmpk cantik2 tu, then simpan satu folder, then dia tgk satu2..depan saya plak tu dia buat tanpa segan silu..pelik sgguh huhhh

    ReplyDelete
  9. opss..
    ape jenis hobi tu..tu la bahaye..
    em jadi cntik sangat pun susah

    ReplyDelete
  10. fakers memang helpless! hishh! choii la diorg nie T_T

    ReplyDelete
  11. bhahahaha!
    dier terdesak sgt dengan kecomelan blogger2 gempak tuh
    kahkahkah
    ^_^

    ReplyDelete
  12. ena adrina:

    tau x pe..x gune betoi

    ReplyDelete
  13. hanahani :

    aah tau xpe..agaknye die tak comey tu

    ReplyDelete
  14. gambar aku ade? haha
    *perasan cantik dan femes*

    ReplyDelete
  15. muke kau nanti akan ade nyah hahaha

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi