Friday, June 10, 2011

Family Outing vs Running Man

Assalammualaikum..

   Hai semua. Nak post pasal program korea lah pulak. Korang penah tengok Family Outing & Running Man tak? Gila sumpit lawak yaw. Daku tengok sampai gelak guling2. Nangis2 gelak sebab lawak sangat. Bagi yang tak minat korea pun boleh jadi minat sebab lawak. Tengok la. Bagi sape yang nak tengok down lah kat link bawah ni


   Jom tengok sape artis2 korea yang sangat sengal tu.

  • Running Man

yoo jae suk a.k.a yu ruce wills
lawak nak gila sebab kesengalan beliau

kwang soo
yang ni lagi sengal. Lawak giloss babas

kim jong kook
SPARTAAAA..jaguh running man

haha a.k.a haroro
sebijik macam patung pororo tu kan

ji suk jin
big nose

song joong ki a.k.a flower jong ki
Comel giloss
gary a.k.a calm gary


song ji hyo 
cantik

lizzy
new member

  • Family Outing
Jae suk

lee hyo ri


park ye jin

lee chun hee a.k.a chunderella

kim soo ro 

daesung a.k.a dumbest

jong shin

2 2 bes. Daku cadangkan kalau korang lagi tengah fryst ke sedih ke tengok lah 2 2 show ni konpem tak habis2 gelak nye.




gambar : google saje

p/s : tq yani sebab kenalkan aku dengan benda2 ni haha. Btw daku akan off selama 3 hari lagi untuk pulang ke kampung. Tata semua!!

8 comments:

  1. nak tgk kat mne neh? bez eh....

    ReplyDelete
  2. kat link yg kat atas aku bagi..
    bes2..x nyesal hihi

    ReplyDelete
  3. penah tgk running man je
    family outing xpenah lak dgr
    best2
    ^_^

    ReplyDelete
  4. ni lagi satu peminat korea hahaha

    ReplyDelete
  5. hana hani :

    family outing bes jugak..

    ReplyDelete
  6. running man terbaik! jong kook and the two kids, monday couple and looser team which is big nose, kwang soo and grasshopper..hehe serius best

    ReplyDelete
  7. @baca dan senyum

    hahaah paling lucu kwang soo tu hahaha
    bes sangatt kan

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi