Monday, June 27, 2011

makhluk Allah yang paling daku fobia & geli!

Assalammualaikum..

  Hai seua pembaca daku. Btw thanks ya for those yang follow daku cuma ade certain2 blog yang daku tak dapat nak follow balik sebab tak de url. Jadi pada siapa yang berkenaan silalah berbuat demikian. Kalau tak nak daku follow tak pe. 

   Weh korang ade tak binatang2 yang paling korang geli & fobia? Tapi tu semua makhluk Allah jugak kan. Daku nak share jugak dengan korang weh binatang ape yang paling amat daku geli & takut sampai habis hilang keganasan daku ni ha. Jom!

  • katak

   Yang ini meang daku amat geli.Walamak. Kalau kat umah ni bersepah kaum kerabat die.Meremang bulu roma yaw. Kalau kecik tak pe ni ade yang gemok gedempol. Daku jahat pegi letak garam atas badan die nanti die lari cari air sebab pedih. Kalau pegi toilet ade binatang ni sanggup tahan!

  • ular


   Binatang ni mostly ramai yang takut kan.Adoi sedangkan anak ular yang kecik tu pun daku dah separuh nyawa takut

  • ulat bulu

   Geli! 

  • Pacat  & lintah 
   Yang ni daku tak letak gambar sebab daku teramat geli sampai nak nangis. Weh memang fobia dengan makhluk Allah yang ni. Kena pacat baru sekor dah nangis sampai tak ingat dunia.

   Daku pun tak tau kenapa daku geli sangat dengan semua makhluk2 kat atas ni.Lagi2 mkhluk yang berbadan lembut,lembik & licin tu ha. Mau pengsan woo. Bila time pegi camping daku akan make sure minyak cap kapak daku bawak. Pastu tibai letak banyak2 kat kaki & badan tak nak bagi pacat naik. Dasat kan!

   Gambar : google

p/s : tengah tahan geli mase post entry ni


12 comments:

  1. laaa katak tu comel la... aku plik btl org geli ngn katak neh. klu lipas yela kott.. eww eww

    ReplyDelete
  2. da nak buat macam mane nak geli hahah
    lipas comel ape

    ReplyDelete
  3. eee ko same cam aku fara oi geli gilee katak iyekkk...haha

    ReplyDelete
  4. oke...betul kata missF..katak itu comel...tp bila ia diubah rupa menjadi bantal peluk yg comel...hehehe...pacat lintah ular ulat gonggok semua mmg stock lari pecut 100km/j...grrrrrrrr....tp ulat bulu plg menyampah..tambah2 bila 'ulat bulu' dah naik daunnnn...

    ReplyDelete
  5. hahaha..froggie teddy bear x pe..
    sedap peluk..ni yang real punye..
    hahaha tau xpe..

    ReplyDelete
  6. paling tak suka katak..
    pacat,ulat bulu, boleh tahan la..

    ular takut kalau kena gigit je
    tak geli pun.. hehe

    ReplyDelete
  7. anis..geli geli jugak..tp leh pegang lg..heeee..ular kuning toh..anis penah pegang..dye lending kat tengkuk..eeeuuuwww..

    ReplyDelete
  8. eee stuju2! katak paling geli skali!!

    ReplyDelete
  9. anis :

    wa berani gile nak pegang..geli kot..lembik2 je

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi