Saturday, June 18, 2011

Perangai2 Perempuan Yang Agak Annoying

Assalammualaikum..

   Hai semua! Selamat pagi! Semangat kan daku bangun pepagi pastu terus update blog. Act rasa nak demam weh. Haila.Ok lah malas nak panjang2 citer meh daku nak share dengan korang jenis2 @ perangai2 perempuan yang daku agak tak berkenan. Even daku ni perempuan ade jugak tau yang tak berkenan,ingat laki je yang tak suke?

   Act tak yah tengok jauh2 lah kawan2 sendiri pun kadang2 ade kan. Tapi cuma diamkan je. Kang putus kawan pulok. Sebelum tu sorylah kalau ada korang2 yang terasa,cuma luahan je.
  •    terover gedik
Perempuan ni memang tak dinafikan lah dikurniakan sifat yang lemah lembut gitu kan. Tapi bukan yang sopan tu tapi yang gedik bagai tu. Gedik sikit tu ok lah sebab daku pun gedik jugak yaw tapi tak de lah sampai tengah2 public pun nak mengada2 bagai. Agak2 lah nak gedik pon. 

  • cover cun
Taulah diri tu cantik kan tapi jangan lah terlalu nak cover sangat. Ala2 macam gadis melayu gitu. Yaw! Ada tu konon takut nanti jatuh saham makan pun slow kalah sipot. Ase nak bagi makan je pinggan tu ha.Kalau laki kutuk kau bajet cun kau marah. 

  • terlalu nak show off
Yang ni lagi 1 spesis perempuan yang daku agak tak berkenan sangat2. Tau lah diri tu sangat cantik tapi jangan lah nak show off sangat2. Ni semua benda nak tunjuk. Kau muncung sane,kau jebik sane,kau jeling aku semua nak tunjuk. Sentap? 

  • suke jaga tepi kain orang
Yang ni memang hangen yaw. Daku berasap gilos kalau ade jenis yang macam ni. Tak kesahlah nak caring pun tapi agak2 lah der. Rimas doe kalau asyik nak menyibuk hal orang jek.

  • depan kate lain belakang sembang lebat
Peh yang ni tengah berlaku kat daku sekarang. Beselah dulu2 masa tak kenal semua baik2 je. Tapi bila dah nak masuk sem 3 semua perangai2 setan dah nampak. Depan kate "minah tu tet lah". Tapi belakang punye sembang lebat tak hengat kate " weh farah tut lah". Harem

  • terlalu mementingkan status
Tak kurang ada jugak jenis yang macam ni. Nak berkawan pun tengok status. Nak kawan dengan orang pandai je. Yang kurang pandai ni  ha nak tak nak je kawan. Annoying seh! Tak ke mana.

   Itulah serba sedikit.Memang tak dinafikan daku pun bukanlah perfect sangat kan nak kate macam tu tapi daku cakap pun benda yang ada depan mata. Daku admit jugak ade jugak yang daku buat tapi tak de lah over sangat pun. Kadang2 tak semua perkara kita suka kan. 

   Sebelum abiskan post jom tengok perempuan mulut puaka yang comel hihi..


lame tak letak gambar =p



p/s : maap andai sentap ye kawan :) 

16 comments:

  1. sabau jerla...
    hana pown aiihh der kwn nak show off pe yg ader...
    nyampah aje
    >_<

    ReplyDelete
  2. hihi..yg mne x b'kenan di hati tu jgn d lyn sgt..

    ReplyDelete
  3. anis pon xsuke org ginie..biase biase sudah..biase itu indah..hehe..:)

    ReplyDelete
  4. hana hani :

    agklah..adoi nyampah gak

    ReplyDelete
  5. mmh annoying..
    perangai yg org tak suka..
    isshhhh..

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi