Monday, June 27, 2011

gaya rambut lelaki paling disukai.

Assalammualaikum..

   Hai semua! Selamat tengah hari. Dah makan? Bagi yang tak makan lagi tu oegilah makan tapi jangan makan sambil berblog kang tercekik susah. Opss sehat? Harap2 macam tu lah ye sehat2. 

   Ok lah tadi kan baru je tengok kat WHI pasal perempuan berambut pendek vs rambut panjang.Yang mana menjadi pilihan. Macam2 sekarang ni.Tapi bagi daku bertudung itu sangat2 cantik.  Btw daku terpikat dengan entry nadh pasal dulu lemakku dilindungi kini tubuhku ditayang. Korang dah bace? Kalau belum bace lah.Memang betul ape yang nadh kate tu,bila gemuk alim je tapi bile dah kurus semua nak ketat.

   Ok lah sekarang ni daku nak bercerita pasal trend yang lelaki gilakan zaman sekarang ni. Macam yang korang perasan sekarang ni laki2 berlumba2 nak jadi hot kan. Perhatian bukan semua ye. Nasiblah kalau kau terase ye. Zaman sekarang semua pesen nak tiru ala2 K-pop tu ha. Paling obvious tang rambut tu.Ala artis2 pon mostly ramai yang rambut camtu.Tapi semat jugak.Jom usha gamba :

tomok
si erul yang fanatik k-pop
   Tu certain trend laki2 sekarang lah. Daku bukan nak kondem ke ape.Mungkin nanti akan ada yang kate " suka hatilah nak ubah style macam mane pun". Yes memang lah dah tu hak kau untuk ubah penampilan kau kan tapi tak perlulah sampai nak ikut sangat style negara lain.Kang kena kutuk marah.

   Cuma bagi daku lebih baik jadi diri sendir dengan style yang tersendiri lagi bagus. Itulah namenye berkarisma ada identiti sendiri. Jadinye tak salah kalau nak style macam mane pun tapi beragak lah.Sekian.
Tengok beliau ni,pesen rambut sikit punye stylo lah weh pemes gitu hihi. Tak nak tiru ke???




p/s : jangan mara ye :)

27 comments:

  1. yg last tu dh kena banned.. haha

    ReplyDelete
  2. pesen yg last tu, terbaekkk lah ! haha

    ReplyDelete
  3. rmbut last tu trbaik..hahaha

    http://eleventx.blogspot.com/2011/06/atwr-comic-transformers-dan-blog.html

    ReplyDelete
  4. syue :

    hahah terbaik lah sangat kan

    ReplyDelete
  5. saiazuan:

    pewit...undian terbanyak ni

    ReplyDelete
  6. huhuhu..yg lelaki toksahla ikut trend sangat..tercabar i taw.ekekkekeke

    ReplyDelete
  7. kak qaseh :

    itu sudah sememangnye :)

    ReplyDelete
  8. cikmemy :

    haha tau x pe..lebih dari tercabar u!

    ReplyDelete
  9. rmbut yg last tuhh memanggggggg ! stye .

    ReplyDelete
  10. rmbut yg last tuhh memanggggggg ! stye .

    ReplyDelete
  11. adik akak suka lelaki rambut panjang dan lurus..

    tapi hukhukhuk tapi....
    dapat yg rabut kontot hahaha..
    tak pe la..itu pun akak syg ;)

    ReplyDelete
  12. ieja :

    hahaha tau xpe..stylo abes

    ReplyDelete
  13. syrupmasin :

    hahah wah ramainye yg sukekan hahah

    ReplyDelete
  14. kak pinky :

    tak pe kak..janji hati baik ..x kesah :)

    ReplyDelete
  15. cmna bleh terpikir yg last tu...tanjat boboy...

    ReplyDelete
  16. hahaha sebab rambut die paling stylo kat situ hee

    ReplyDelete
  17. tkjt ada orang datang dari page ni. maceh Cik Najihah. tapi betoi jugak. Nadh dari dulu dok spikey ja.. hehehe

    ReplyDelete
  18. eh ade ke haha..
    my pleasure..
    x pe spikey dah common..hensem

    ReplyDelete
  19. eeew..
    tak suke rambut laki ke depan mcm tu...heee

    ReplyDelete
  20. haha..mmg ada gaya rambut org terakhir tu..hehe..tp mgkin dia selesa mcmtu kan..ok lah tu..

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi