Sunday, June 19, 2011

Kerana Sate - Happy Saturday

Assalammualaikum..

Caution!! Entry banyak gambar


  Hai semua! Feh baru berkesempatan nak update blog. Penat bebeh. Semalam lepak2 dengan family kat Putrajaya disebabkan sate! Siyes teringin gilos nak makan sate Haji Zamzuri kat Kajang. Kedainye belakang dari dewan yang kat depan sate Haji Samsuri. Siyes sedap wo!!

   Alhamdulillah daku terlist dalam 36 blog yang dalam contest LMO : aku ingin berubah. Harap2 dapat lagi lepas disenarai pendekkan lepas ni. Yaw! 2 entry daku yang agak panas tu banyak kontroversi kot. Kalau korang lupa yang ni ha perangai perempuan yang agak annoying & salah ke jadi anak felda? . Agak ramai kot yang sentap. Terpulanglah.

inilah pejabat beliau tengok tu stickernye kecik gilos
tu ha geng2 penterjah
ape macam bole jadi ejen penterjah x?
   Ok berbalik lah dengan tajuk entry tu ha. Sementara nak tunggu ke malam tu rasenya habis 1 putrajaya pusing kot. Tapi pagi tu sempat lagi pegi terjah umah & pejabat orang yang menipu pasal pakej umrah. Pejabat kat Sg Buloh.Feh mantap lah siap pegi umah nak terjah Haji Munir tu wok. Tulah keje nak tipu orang sampai meninggal arwah nenek daku tak sempat nak pegi umrah. Hati2 semua!

 Sampai makan pun kat tepi masjid tu. Siap singgah solat kat shell je. Semangat.

x peduli dah orang pandang2 janji kenyang
bersame sepupu kecik**er daku pun macam budak2 dah
like mother like daughter
********************************************
   Lepas pant berjalan kenyang semua pegi Masjid Tuanku Mizan a.k.a masjid besi. Yang pelik kat masjid pun ade pengantin2 amik gambar. Semalam memang gamaknya sesi pengantin2 bergambar dimerata2 tempatlah.Bersepah2 pengantin dok pose sane sini. Ada tu jumpe kat depan Istana Kehakiman cute gilos! Tak kurang ada kat masjid sepasang pengantin tu walawei. Bini muda gilos2 sekali laki die mak oi umur dalam 60+ . Konpem kaye! Haha. 

makanan peberet. name die kuih piring. penah makan????
   Lagi mau tercabut lutut pegi pulak ke Taman Botani lepas siap solat asar semua. Wau lagi ramai pasangan pengantin. Macam2 ade. Pengantin tua,muda,india cina semua lah. Daku sekeluarga keje cuci mate je haha.

pasangan pengantin baru
candid yang x disengajakan**buruk gilos muka daku
   

Ok lah tu. Lepas pada tu barulah melantak sate bercucuk. Feh bes gilos dapat makan sate rusa yang super liat & masam itu hee. Pape pun hari sabtu yang sangat2 memenatkan & enjoy wok. Ok lah mau out untuk menghantar si budak kurus ke sekolah ini. tata!

tq alin for this picture yang sangat gedik


8 comments:

  1. kuih piring..?
    lme dh kot tak mkn..

    ReplyDelete
  2. waahh! penuh dgn aktiviti yee.. sedap sangat ek sate tuu..? ni mesti mau cuba..

    ReplyDelete
  3. lamanya tak g jalan2 dengan family mcm nih..rindu3.
    visit blog saya lak...http://myezatulakmar.blogspot.com/2011/06/aku-rindu-mesin-jaht-kat-rumah.html

    ReplyDelete
  4. kak farah :

    mesti2..sedap sebab tu sanggup tunggu

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi