Wednesday, June 29, 2011

the beautiful 555th follower

Assalammualikum..

    Hai semua! Baru nak update sebab tak de api selama 8 jam!!!! Memang haru malam tadi tido dalam kepanansan yang teramat & kegelapan yang membuatkan daku teraba2. Bayangkan lah dari pukul 4 pagi tak de api sampai lah pukul 1.30 tadi.Tu yang meraban nak update tu haha.

   Oh tak sangke blog daku yang usang ni dah sampai 555 follower.Jangan cakap dalam hati daku tau mesti ade yang kate "alah aku dah beri riban tak de hal pon".What ever lah kau. Ni nak buat penghargaan bagi cik maira sebab jadi follower yang cantik tu. Hee..


jom weh cuci mate kat blog die 

8 comments:

  1. tahniah cik najihah.. :) Nadh tumpang gembira. :)

    ReplyDelete
  2. sya :

    of kos lah dear..cntik tau no tu

    ReplyDelete
  3. nuyui :

    upcoming lah dear..bole gitu

    ReplyDelete
  4. salam.
    haii cik najihah.
    wahh terharu buat entri pasal kite.
    555 cantik nombor tue.
    btw thans again.
    keep blogging (:

    < sorry lambat rep,hari nie baru dapat on9. >

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi