Thursday, June 23, 2011

AKU TERINGIN NAK HACK BLOG


Yey ade segmen lagi.
Semalam baru nak join dah tutup. 
Tak pe BA kan hantu segala segmen hee..

Belog yang daku teringin sangat nak hack adelah blog
sandra azwan

sebab?

sebab daku suka gilos tengok karya fashion beliau.
Tak semua orang ade talent cam tu weh. Kau mampu?
Dulu pun beliau siap bagi daku lukisan beliau yang sangat gojes tu ha. Kalau korang dah lupe meh nak tunjuk lagi hee


cantikkan.Sangat kreatif.
Beliau bagi sempena daku jadi follower beliau yang ke 888.
Kau ade? Heee

For sandra :

nothing to say..
just fun being fren with u babe :)

22 comments:

  1. cantek la.. nk terjah blog sandra la.. hehe

    ReplyDelete
  2. hey, jenguk sini nak tengok siapa yang akan kena hack.. feel free to hit me back yeah :)

    aku teringin nak hack belog korang

    ReplyDelete
  3. singgah Hack.. hahahaa..
    saya xbersalah jgn hack saya.. (^_^)

    http://kisahkauakudankancil.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

    ReplyDelete
  4. normala :

    opss..hihi..
    jangan takut..sy x hack orang hehehe

    ReplyDelete
  5. singgah tuk HACK ! kihkih .

    jgn HACK saya okeh :)

    enjoy !

    http://anakgadischot.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

    ReplyDelete
  6. jomlah same2 kite hack blog die hhii

    ReplyDelete
  7. Cik Najihah yang sooooo sweet...thanks sebab mampunyai niat untuk 'hack' blog Sandra! hehehe..;-)

    ReplyDelete
  8. lukisan sandra memang superduper hot. hehe ;)

    i loike!

    ReplyDelete
  9. erk... habis la banyak da blog nak kena hack... makin ramai la hackers lepas abg ben buat segmen ni... kena letak password panjang2 ni... heee~

    teringin nak hack blog

    ReplyDelete
  10. fuh...
    nasib baik bukan blog solomolo yang nak dihack...
    selamat...
    hahaha...

    ReplyDelete
  11. solomolo :


    x pe2 lain kali akan di hack :)

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi