Monday, June 20, 2011

the lucky 500th follower - Areyou Aries

Assalammualaikum..

   Hai semua! Opss tak sangke follower dah 500. Alah baru 500 dah kecah. Terima kasih bebanyak buat semua follower2 daku yang sudi memollow belog usang daku ni. Terima kasih atas sokongan anda semua**bajet artis kan. Terima kasih buat follower yang ke 500 yang bertuah. Tapi malangnya beliau tak letak url kat profile tu. Inilah die.


AREYOU ARIES

Thanks.
Yang penting ikhlas.
Btw ramai jugak kawan alam maya yang agak mesra dengan daku hee.
Sayang korang!

12 comments:

  1. wahh..dh ramai..keep blogging dear..
    tahniah!!

    ReplyDelete
  2. hehe..sy lah orang yang di cari...tq..rasa teruja

    ReplyDelete
  3. maybe sebab awak pun mesra ngan orang kott... tu yang ramai je yang nak follow awak kan... =)

    ReplyDelete
  4. mungkin lah hehe..same2 kawan :)

    ReplyDelete
  5. whoaaa hebakk ar cik jiha follower da ramai

    ReplyDelete
  6. wah..dah 500..tahniah tahniah..

    CN nie rajin bw toh ramai org suke..heee..tenks rajin singgah blog anis..:)

    ReplyDelete
  7. anis melon :

    hee..agak la kot..thanks ya anis..
    same2..lah kite support member kan

    ReplyDelete
  8. im the 819.,hehe
    cntik x nombo~

    salam perkenalan dari Alahai~ jemput la ye^^

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi