Thursday, June 9, 2011

Alhamdulillah masih bernyawa..

Assalammualaikum..

  Hai semua! Weh rindu gilos kat korang. Lame jugak daku mengOFF kan diri ni dari ber 0n9 kan. Almaklumlah baru lepas tunang ngee. Opss!! Bukan daku ya. Tahniah kepada kakak daku yang sudah selamat bertunang & bapa sedara daku yang telah selamat berkawen. Syok gilos. Nanti kite cuci mata :)

  Korang sory ye daku dah tak bape nak free untuk update blog sebab tok daku tengah uzur sangat2. Ditambah pula dengan kelajuan berokband kat kampung yang menguji kesabaran. Maaf ya. Million thanks kepada korang yang tinggal jejak kat blog daku. Tak lupa juga buat korang yang sudi lagi follow blog daku yang usang ni even daku dah lame tak update. Sayang korang :)

   Alhamdulillah masih lagi diberi kesempatan oleh Allah s.w.t untuk bernafas.

No comments:

Post a Comment

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi