Thursday, June 30, 2011

5 situation yang membuatkan aku malas nak jawab call kau

Assalammualaikum..

   Hai semua! Selamat petang. Aah memang agak lambat daku update hari ni kan. Sebab nye tadi lappy hang tengah2 elok dok terjah hangpa2 yang datang kat blog daku tu. Sape2 daku tak follow @ balas kunjungan sory yek. Akan disambung lah nanti. Oh ye lagi 1 bagi sape2 yang follow tu letak lah URL anda bagi senang daku nak follow semula ye.

   Btw tengah rasa bahagia memang GA cik arda ni ha. Tak sie2 daku join last minit pun dapat jadi follower beliau yang bertuah hee. Ok lah jom proceed ke point entry ni. Korang mesti ada time2 & situation yang korang tak suka nak jawab call orang kan. Jom share :


  • dalam kereta

Daku tak suka jawab fon dalam kete sebab tak de privacy lah nanti nak bermanje2 ahaks. Sengal je kan. Tak delah daku jadi tak berapa selesa nak berbual dalam kete yelah ade mak bapak kan.


  • tengah makan

Pantang mak oi jawab call time tengah makan. Tak sopan. Daku selalu kena sound dengan mak daku sebab meseg time makan. Tak sopan namenye.


  • bila tengah lepak dengan member

Yang ni tak bape nak kenan lah sebab ganggu ketenteraman nak bergosip dengan member haha. Daku jahat.Daku selalu biakan je orang tu kol bagai sampai dah naik muak.


  • bila tengah marah & tak de mood

Yang ni buat stok kene maki je lah. Orang tengah mood tak baik lagi nak call bagai memanglah. Kejamnye!


  • tengah study

Poyo kan. Ha bile tiue daku tengah siyes nak blaja tu fon pun letak kat merate2 je. Tengok2 ade miskol. Tak suka lah sebab kacau nak belaja**bajet pelajar cemerlang je kan.

   Korang pulak camne? Daku jenis kalau malas nak angkat daku bia je orang tu kol bia lah berjuta2 kali ke. Last2 die jugak yang bengangkan haha.Sape setuju dengan daku?? Sekian

p/s : blogspot memang hapeh kan suka wat hal!!

12 comments:

  1. setujuuuu!waaa!!lebey kurang laaa.hihi

    ReplyDelete
  2. hahah tu la..
    nyampah aku masuk kol yang meraban2

    ReplyDelete
  3. "kacau betul la.."
    "sape lak ni???"
    "argh.. dia lg.."

    hahahaha dialog2 yg biasa dgr..hehe


    http://eleventx.blogspot.com/2011/06/digi-opera-mini-2-lb.html

    ReplyDelete
  4. jijah no 1,2,3,4 hahaha... semua jugak di atas. ekeke :p kejamnya! kesian dia. lalala

    ReplyDelete
  5. saiazuan :

    aah mmg pun hahah pandai pun teka :)

    ReplyDelete
  6. sama jugak!!kdg2 tu mcm malas jek nak angkat..then naik menyampah,,bila angkat call, ajak berbual tentang benda2 yg menyakitkan hati..huhuhuhu

    ReplyDelete
  7. tau xpe..
    cakap pun benda yang same je..x bes lah

    ReplyDelete
  8. time gaduh kot..huhu..
    mls nak tmbh gaduh lgi..=p

    ReplyDelete
  9. oh saye jarang xangkat kol kecuali time marah..heheh...cik najihah duk mane eh g the store bentong lak

    ReplyDelete
  10. syikin:

    hehe..dok bukit damar..saje je g bentong

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi