Tuesday, June 28, 2011

sakitnya hati bila.......

Asaalammualikum..

   Hai semua selamat petang. Feh baru nak pos pashmina yang dibeli. Ribut seh. Oklah tapi sebelum tu nak tanya ade sape2 yang tengok cite Marimar tadi? Rasa nak tembak2 itu orang yang bernama Angelica kan. Sangat jahat itu orang.Agak2 ade tak orang yang macam tu di sekeliling korang? Silelah cek.

   Ok lah petang ni daku nak cite pasal sakitnya hati bila :

  • barang yang disayangi bagai nak gilos hilang & rosak!
  • dipaksa untuk melakukan sesuatu yang sangat2 tak suka
  • menuggu
  • dimarahi tanpa sebab
  • bilik bersepah
    Sebab apa daku listkan semua tu? Sebab semua yang di atas tu sedang berlaku pada daku. Rimas weh. Part yang barang disayangi tu memang daku akan jage baik2. Siyes ada 1 sepit rambut ni daku beli time form1 kat KLCC zaman hingusan dulu.Still elok sampai sekarang sampaikan kalau termisplace sanggup cari sampai jumpa kalau tak nangis!

   Daku kekadang tension weh duduk umah. Semua orang mesti akan kate besnye duduk umah kan. Tapi lain situasi dari daku ni ha. Bes memang bes tapi kadang2 sumpah bosan.Bosan bila keep on yelling! Taip banyak2 pun tak hilangnye rasa geram ni.Sekian.

motif : i wanna be free

p/s : rasa nak balik kolej weh.

8 comments:

  1. ape sebab kita rasa bosan sebab uma bpe orang jer..lepas tu cter benda yg sme je...kalau balik kolej dapt jumpa kawan-kawan..bergelak ketawa sama22,,Widad ni pon dh tahap bosan dok uma...tapi ape kan daya kena la tahan ..huhu

    ReplyDelete
  2. tau xpe..
    dengan member rase enjoy sikit..
    huhu

    ReplyDelete
  3. same la wei.. cepat la bulan 9!!
    *tp bile bln 9 nt xnk blik kolej plak* haha

    ReplyDelete
  4. tau pun...tension aku ni lak ai

    ReplyDelete
  5. nsb KIC ade kje time cuti ni..klu tak mesti perasaan sme je mcm CN..huhu..
    mmg skt ati lah klu benda2 mcm tu jadi..bkn CN je..KIC pn sme lah..

    ReplyDelete
  6. tu la pasal nak keje x de lesn..nak amek lesen keadaan tak mengizinkan pulak..hadoi..

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi