Wednesday, June 29, 2011

hilang mood jalan2 ke blog bila....

Assalammualikum..

    Hia semua2 yang hot. Memandang semua nya tengah dok sebok2 nak tengok bola termasuk budak comot daku sekali tu ha.Tetibe tengah mesej terus hilang tanpa khabar berita sebab tengok bola. Hangen betoi. Hantu bola gitu. Kau orang pun kan.

   Ok lah memandangkan sifat daku yang terlebih rajin nak berblog walking ke blog2 yang bersepah2 kat alam maya ni. Macam2 ragam blog yang daku jumpa. Tak kurang dengan tu ada certain2 blog yang membuatkan daku punye mood nak berblog tu hilang. Sebab ape eh? Jom tengok sini :

  • himpunan lagu yang macam2 bunyi
Bukan daku kate tak suke ke ape tapi kalau dah bukak bertab2 tak ke bernanah telinge bile dengar. Daku ni jenis suka bukak banyak2 tab bile bw. Kalau jenis yang ade button pause tak pe terus daku klik kat situ tapi kalau yang auto play. Daku dulu pun penah weh letak lagu2 bagai ni. Yela budak eksited buat blog lah katekan. 

  • pop-up window yang banyak
Tak payah nak kate orang dulu daku ade buat benda ni. Tapi sekarang tak dah sebab annoying rupenye. Yelah bila komen kelua nbenda alah tu. Yaw!

  • word verification 
Wa yang ni lagi 1 hal. Mostly blog yang daku pegi tadi semuanya pakai word verification. Daku ni jenis yang agak malas ye nak taip2 ikut huruf bagai. Maaf lah kalau dah malas tu tutup terus.

  • font yang tersangat2 kreatif
Opss sory kalu korang terasa. Ada 1 blog ni daku masuk langsung tak boleh nak baca entry die sebab tulisan da shadow effect pastu berdouble pulak. Juling mate mak oi. Kalau bole buatlah tulisan yang senang orang nak bace nak komen

  • button follow tah kemana
Terlebih kreatif kot. Bila tak follow kate sombong. Tak paham lah. 

   Sory kalau ade yang terasa. Tak nak cakap kat orang sedangkan diri sendiri dulu pun buat benda yang same tapi same2 baiki kesilapan lah kan. Kate nak pemes haha. Same2 lah kite support rerakan blogger ye.Sekian..

p/s : tolong jangan jadi penipu dengan mengatekan anda sudah follow blog sedangkan tidak. Sory awok,saye tak minat lah cara macam tu nak tarik follower!



16 comments:

  1. :) Bukan selalu pun Malaysia main... so sokonglah pasukan negara kita.. kankankan.... :)

    ReplyDelete
  2. cha ril :

    iyela..sokong jangan x sokong

    ReplyDelete
  3. Tang lagu tu memang annoying sangat.

    ReplyDelete
  4. kadang2 jenuh mencari butag follower tak jumpa2, mana tah dorang menyorok~ huhu

    ReplyDelete
  5. saya pun tak suke yang lagu keluar automatik tu..sakit telinga ni!!!

    ReplyDelete
  6. siti kektus ::

    aah kretip sangat nye

    ReplyDelete
  7. jijah punya ok tak..rasanya bukan semua di atas..hehe

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi