Sunday, June 19, 2011

Selamat Hari Abah ..

Assalammualaikum..

   Hai semua! Sempena hari ayah ni daku nak buat wish untuk abah. Even daku tau yang abah tak kan baca entry ni punye tapi buat saje hee. Selamat hari abah buat Incik Ahmad Azmi bin Baharuddin. 

abah dengan anaknye yang sangat nakal
   Abah orangnya yang sangat cool & sporting. Bertuah gilos dapat abah macam ni. Yelah mane tak nya abah tak penah marah daku siyes.Tapi bila die dah betul2 marah habis terbang semua. Thanks abah sebab jadi abah yang terbaik buat kami adik beradik.

   Dulu masa abah sakit macam hilang arah tuju. Yelah abah je yang reti drive lepas akak. Akak mane ade kat umah. Nak harap daku drive memang ke longkang lah jawabnye. Banyak yang abah lakukan untuk penuhi impian & cita2 angah. Tq so much abah!


6 comments:

  1. wah selamt hari bapa..kim salam kat pakcik..cakap budak sabah rakan blog kim salam..hehehe

    ReplyDelete
  2. heee..insyaAllah..
    selamat hari ayah juge buat ayah kamu :)

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi