Friday, September 30, 2011

Stok Clearance Weh

Assalammualaikum..

   Daku nak buat clearance stok inner ni. Sape nak bagi details ya.


RM 5 / pcs ( including postage ) 


A1 - DARK BROWN  (SOLD )
A2 - LIGHT PURPLE
A3 - PINK
A4 - BRICK RED




A5 - BLACK ( available for 2 pcs only)
A6 - DARK GREY  (SOLD)
A7 - MAROON

bagi :

nama
alamat 
item
maybank @ cimb

ke najihahnurfarah@yahoo.com

Boys! Take Note

Assalammualaikum..

   Ya Allah sangat2 penat siapkan lab repot. For those yang tinggal jejak, komen & follow daku maaf sangat2 tak sempat nak balas balik tadi. Bz weh. Nanti ade kesempatan daku singgah ye blog korang. Btw thanks for keep on supporting this blog.

mamat ni sweet talker i tot

   Skang ni laki berlumbe2 nak menang & debat dengan pompuan kan. Dan of kos bile pasal isu sensitip nak2 pesyen tudung  & berpakaian memang pompuan kalah. Tapi wahai kaum adam tak payah nak seronok sangatlah bile menang tu kan. Sebab ape eh? Sebab korang pun ade jugak kelemahan yang korang sendiri mungkin tak nampak. Nak tau ape?

  • laki ni kadang2 pengotor
  • terlalu cover hensem walaupun tak hensem
  • megah hensem tapi gay. Euw!
  • tahap kemaluan & ego  yang sangat2 tinggi
  • pantang dimalukan
    Jom bace ni :
" aku rase baik kau delete gamba tu sebab tangan kau nampak"
" time kasih "

10  minit kemudian

" da delete belum?"
" nanti bile2 aku rase nak delete aku delete lah"
"dah tu bangge sangat lah nak tayang kat laki bagi laki tengok dulu baru nak delete"
" dem!"

    Ok itu yang terjadi pade diri daku. A few dyas ago lah. Unfortunately he was my fren's bf. Ok daku tak kisah pun kalau die nak tegur ke ape tapi yang agak hangin nye die boleh sound kaw2 punye kat daku. Ok fine lah kan malas nak layan. Lagi die sound. Berapi kau tahu sebab makwe die bole pulak die taknak tegur. Dem lah. So i just let it go & i did delete it. 

    Kat sini daku nak cakaplah kat korang wahai laki2 yang bijok sane tu kan :
  • even kalau nak tegur, elok2 lah der tak payah nak sound2 bagai
  • sentiase letakkan diri kau kat tempat orang lain
  • tak payah nak berlagak baik sangat
  • gunekan bahase yang sopan
    Pompuan ni pantang kalau kene sound tibe2 tau. Sape setuju? Sebab kemaluan tu bagi pompuan amat besar. Malu sangat. Pompuan ni lumrah hati lembut,kadang2 laki kate gedik lah annoying lah bagai tapikan cube tebgok perangai gf korang tu. Ade jugak kan perangai cam tu.

    Rasenye kalau nak kate bape ramai yang tegur gf die kalau gf die buat salah? Berani tak nak tegur? Ke tak berani yelah takut silap2 kene dump kan. Naye. Nak tegur boleh je tapi janganlah direct sangat macam " woi baju kat nampak tetek, besar seh", "awek,kain kau berlubang". Tu memang stok nak kene bagi makan kaki.

   So here, boys, do not make judgement suke hati kau je. Pompuan jage kate2 laki2 pon kenelah jugak. Tak dinafikan laki ni bile dah dapat sound pompuan rase heaven gilos sebab dah berjaya memalukan pompuan tu tapi then kau akan rase balik nanti. 

    Boys, please :
  • beware of your words
  • cium bau mulut tu dulu sebelum tegur orang lain
    Sekian. Sape rase nak berdebat kat sini silekan pergi ye. Nak salahkan 1 same lain sampai bile2 pon tak habes. Pompuan & laki,sendiri mau ingat. 

memang annoying muke ni tapi think before saying
p/s : esok balik amik buku + pegi Cameron weee

Thursday, September 29, 2011

Aku Dirogol??

Assalammualaikum..

   Apekah ini??


Nonsense

Segmen : Saya Nak Baca Blog Awak

Assalammualaikum..

   Wei rasenye dah lame kot tak join segmen camni huhu. Jom join kak ngah saye ni punye segmen

klik header ni

CLOSE : 1 OKT

Perlu ke balas komen??

Assalammualaikum..

   Selamat pagi semua. Ok lah tak mau panjang2 cite daku nak cite pasal masalah dalam blogging. Isu balas komen. Ok ade certain kate perlu ke? Ade jugak yang kate tak perlu. So yang mane 1? Its up to u ol lah guys. Suke hati korang lah nak balas ke tak.

    TAPI. Korang kene pikir readers ni ade macam2 ragam. Contoh :

  • tak balas kate sombong
  • balas tapi tak de yang tengok
    So kesimpulannye kat sini kan daku rase baik korang balas je komen readers tu. Bukan ape at least kalau dorang tak bace pon dorang tau yang kite ni jenis blogger yang rajin balas komen. Tak delah kene cop sombong ke hape ke. Yelah mulut puaka kat luar sane tu bersepah kan.


    Daku pon kadang2 balas kadang2 tak komen2 korang. Tapi mostly daku balas lah unless kalau daku bz sangat then tak sempat pon nak balas. Pertanyaan yang selalu je daku nampak dari seorang blogger tu kan :

"ala kalau balas pon bukan dorang datang balik tengok ape kite balas"
" tak de orang komen cane nak balas?"

    Bagi daku lah kan,tak kisahla orang tu datang ke tak tengok ape yang kite balas janji kite dah reply komen die tu. There's no matter with it. Dalam berblog ni kite tak boleh nak bersikap pentingkan diri sendiri je. Kalau tak silekan off dari dunie blog lah kan.

    So korang,tak payah la nak kedekut sangat mase reply. Even daku reply sekadar "thanks" pon rasenye dah cukup kot dari tak balas langsung. Tapi daku pon kadang2 tak reply jugak komen2 korang sebab tak sempat. Tapi tu sume terpulang pade korang ye.

   Up to u. 

p/s : hadiah GA daku pos lambat sikit ye. Kene siapkan asigment & repot yang tersadai tu. Tension! Tq for understand

ST 1 - Pompuan & Perangai

Assalammualaikum..

Girls equation

cantik + perangai buruk = hodoh gilos
cantik + perangai baik = bertambah cantik
hodoh + perangai hodoh = jelek
hodoh + perangai cantik = awesome!


Me Bufday Celebration. Gambar Bersepah!

Assalammualaikum..

   Malam ni malas nak update ape sangat. Nak share dengan korang celebration mase bufday daku dengan kawan2.

Jumaat malam - suprise celebration dengan kosmate @ my adik beradik. Gilos dorang plan baek punye weh langsung tak pasan kene tipu. Yaw

Sabtu - hangout wif my mrsm's fren together with his gf. Whole day dorang belanje. Best!!
Ahad - hangout with my bff syaza + afif's open house

Memang tak lah nak update blog kan. Dah jom cuci mate tengok gambar

2 sets of dominos. Kenyang seh
azim bagi
cake bufday from tima & paan. 
muke budak hepy sebab dibelanje haha

happy for them. Semoga berkekalan :)

syaza @ grand ma. Love u dear

soo kekok when wore the tudung bawal

sheram nak masuk umah afif..besauuu

camwhore..what to say?
budak dalam tu sangat2 kiut. Die suke bergambar. Opss ignore the kecacatan syaza tu haha
Million of thanks for them for troubling so hard for my bufday celebration. Aku sayang korang sampai mati. Thanks being my fren bebeh.

syaza, i love u very much nanny. 
plus, them. My plaster to heal my sadness. 

p/s : sape2 winners GA daku yang tak emel lagi details die sile berbuat demikian ye.

Wednesday, September 28, 2011

WW 7 - Shila was awesome!!

Assalammualaikum..

   Jeles tak ngee


she was promoting her Tinge drinking water..
Plus, she was too cute & cantik!
Peramah juge..
Bai

Cik Najihah's 1st GA Winners Result! Tahniah

Assalammulaikum..

   Setelah beberapa hari ni baru dapat update. Maaf ye korang buat korang tunggu lame sangat. Daku sangat2 tension & sebok dengan lab repot nye tuto nye dengan masalah dengan subjek nye. Kau tahu rase nak pecah kepale. Tapi still try update ye semua.

   So inilah die winners GA daku. Daku pakai random je. Maaf pade yang tak memang & tahniah kepade yang menang. Do check by Ctrl + F.

1x Tshirt



5x shawls











3x bekas serbaguna







12x keychain













Tahniah buat semua pemenang ye. Yang tak dapat tu tak pe next time ade lagi. jangan sedih2 & tenkiu for joining my 1st GA.
And sory kalau ade yang terkurang

winners! Take note ya. Pliz give me ur :
- name
- address
-emel


to najihahnurfarah@yahoo.com

atas tajuk GA Najihah

before ISNIN

p/s : next will be penghargaan buat komentator. Wait ya

So sory korang

Assalammualaikum..

   Hai!!
Weh rindu gilos2 kat korang semua. Wa!!!
Sory sangat for those yang join GA daku tu sebab daku lambat announce winners die. 
Daku sangat2 bz skang ni. Tension sangat.
Hope korang paham ye. 
Dun wory winners will be announce by this week.

tq for understand me

p/s : lame tak update weh

Saturday, September 24, 2011

1st GA Cik Najihah - CLOSED! Check Your Link Bebeh

Assalammualaikum..

    Walamak. Tertipu dengan kawan baik sendiri. Huwaaa nak nangis bile dapat suprise macam tu. Daku akan update pasal tu later. Dengan lafaz bismillah daku tamatkan GA daku ni. So silelah check url korang eh kot2 ade yang tertinggal.

  1. http://mangathief.blogspot.com/2011/09/1-ga-cik-najihah-meriah-yaw.html
  2. http://fahuna.blogspot.com/2011/09/1-ga-cik-najihah-meriah-yaw.html
  3. http://chequesuechekgu.blogspot.com/2011/09/1-ga-cik-najihah-meriah-yaw.html
  4. http://duniaazwa.blogspot.com/2011/09/1-ga-cik-najihah-meriah-yaw.html
  5. http://kancil8349.blogspot.com/2011/09/1-ga-cik-najihah-meriah-yaw.html
  6. http://cikiema.frenzyfm.my/2011/09/1-ga-cik-najihah-meriah-yaw.html
  7. http://alyafify.blogspot.com/2011/09/1-ga-cik-najihah-meriah-yaw.html
  8. http://asyikin-ga.blogspot.com/2011/09/1-ga-cik-najihah-meriah-yaw.html
  9. http://sayanuranis.blogspot.com/2011/09/1-ga-cik-najihah-meriah-yaw.html
  10. http://fiezahkecik.blogspot.com/2011/09/1-ga-cik-najihah-meriah-yaw.html
  11. http://cayanggirangmuahxmuahx.blogspot.com/2011/09/1-ga-cik-najihah-meriah-yaw.html
  12. http://akuqute.blogspot.com/2011/09/1st-ga-cik-najihah-meriah-yaw.html
  13. http://soliciousstorynory.blogspot.com/2011/09/1-ga-cik-najihah-meriah-yaw.html
  14. http://sahbanu-mulaan.blogspot.com/2011/09/1-ga-cik-najihah-meriah-yaw.html
  15. http://vanilla-choc.blogspot.com/2011/09/1ga-cik-najihah-meriah-yaw.html
  16. http://kisahsukadukakami.blogspot.com/2011/09/1-ga-cik-najihah-meriah-yaw.html
  17. http://norazwa50.blogspot.com/2011/09/1-ga-cik-najihah-meriah-yaw.html
  18. http://akusukercontest.blogspot.com/2011/09/1-ga-cik-najihah-meriah-yaw.html
  19. http://mascontestgiveaway.blogspot.com/2011/09/1-ga-cik-najihah-meriah-yaw.html
  20. http://ramaramapunyecerita.blogspot.com/2011/09/segmen-1-ga-cik-najihah-meriah-yaw.html
  21. http://alvas-87-contest.blogspot.com/2011/09/1-ga-cik-najihah-meriah-yaw.html
  22. http://coretanharapan.blogspot.com/2011/09/1-ga-cik-najihah-meriah-yaw.html
  23. http://villakejora.blogspot.com/2011/09/segmen-1-ga-cik-najihah-meriah-yaw.html
  24. http://aquarestsadrenalin.blogspot.com/2011/09/1-ga-cik-najihah-meriah-yaw.html
  25. http://missoyahaniesah.blogspot.com/2011/09/first-ga-dari-cik-najihah_21.html
  26. http://nurfahz85.blogspot.com/2011/09/1-ga-cik-najihah-meriah-yaw.html
  27. http://www.fanaw.com/2011/09/1-ga-cik-najihah-meriah-yaw.html
  28. http://intannabilahzaini.blogspot.com/2011/09/1-ga-cik-najihah-meriah-yaw.html
  29. http://25april2011.blogspot.com/2011/09/1-ga-cik-najihah-meriah-yaw.html
  30. http://cikembunmutiara.blogspot.com/2011/09/ga-cik-najihah-meriah-yaw.html
  31. http://mohdnaser.blogspot.com/2011/09/1st-ga-cik-najihah-meriah-yaw.html
  32. http://izad-mohd.blogspot.com/2011/09/1-ga-cik-najihah-meriah-yaw.html
  33. http://nurfuziecontest.blogspot.com/2011/09/1-ga-cik-najihah-meriah-yaw.html
  34. http://fadzillah-kamarudin.blogspot.com/2011/09/1-ga-cik-najihah-meriah-yaw.html
  35. http://azumylini.blogspot.com/2011/09/1-ga-cik-najihah-meriah-yaw.html
  36. http://syimanakhadiah.blogspot.com/2011/09/1-ga-cik-najihah-meriah-yaw.html
  37. http://hnyycha.blogspot.com/2011/09/1ga-cik-najihah-meriah-yaw.html
  38. http://cikzieyha.blogspot.com/2011/09/1-ga-cik-najihah-meriah-yaww.html
  39. http://cikzieyha.blogspot.com/2011/09/1-ga-cik-najihah-meriah-yaww.html
  40. http://syahmitembam.blogspot.com/2011/09/1-ga-cik-najihah-meriah-yaw.html
  41. http://sayangsyeeda.blogspot.com/2011/09/1-ga-najihah-meriah-yaw.html
  42. http://scandalforlife.blogspot.com/2011/09/give-away-from-najihah.html
  43. http://me-imjustanordinarygirl.blogspot.com/2011/09/1-ga-cik-najihah-meriah-yaw.html
  44. http://asiahsukacontest.blogspot.com/2011/09/1-ga-cik-najihah-meriah-yaw.html
  45. http://asyrafpunyer.blogspot.com/2011/09/1-ga-cik-najihah-meriah-yaw.html
  46. http://storyofputeri.blogspot.com/2011/09/1st-ga-cik-najihah-meriah-yaw.html
  47. http://abcdefghijklmnopqrstuvwxyz-143.blogspot.com/2011/09/1-ga-cik-najihah-meriah-yaw.html
  48. http://nuyuijoinsanesini.blogspot.com/2011/09/1-ga-cik-najihah-meriah-yaw.html
  49. http://amar-ga.blogspot.com/2011/09/1-ga-cik-najihah-meriah-yaw.html
  50. http://pelangichenta-fieda.blogspot.com/2011/09/1-ga-cik-najihah-meriah-yaw.html
  51. http://ceritasimatacoklat.blogspot.com/2011/09/1st-ga-cik-najihah-meriah-yaw.html
  52. http://melgoodies.blogspot.com/2011/09/1-ga-cik-najihah-meriah-yaw.html
  53. http://dilamin.blogspot.com/2011/09/1-ga-cik-najihah-meriah-yaw.html
  54. http://einah-contes.blogspot.com/2011/09/1-ga-cik-najihah-meriah-yaw.html
  55. http://belogmamatomel.blogspot.com/2011/09/1-ga-cik-najihah-meriah-yaw.html
  56. http://fawzeah-zea.blogspot.com/2011/09/1-ga-cik-najihah-meriah-yaw.html
  57. http://sitinurazwanizalife.blogspot.com/2011/09/1-ga-cik-najihah-meriah-yaw.html
  58. http://fatinlovecontest.blogspot.com/2011/09/1-ga-cik-najihah-meriah-yaw.html
  59. http://inassyuhaidah-mystory.blogspot.com/2011/09/1-ga-cik-najihah-meriah-yaw.html
  60. http://bubu-bobo92.blogspot.com/2011/09/1-ga-cik-najihah-meriah-yaw.html
  61. http://hafizwaniey.blogspot.com/2011/09/1-ga-cik-najihah-meriah-yaw.html
  62. http://hey-qurratuainn-aa.blogspot.com/2011/09/1-ga-cik-najihah-meriah-yaw.html
  63. http://fadzlinaicecream.blogspot.com/2011/09/1-ga-cik-najihah-meriah-yaw.html
  64. http://iluvcontest212.blogspot.com/2011/09/1st-ga-cik-najihah-meriah-yaw.html
  65. http://sukahati-fieda.blogspot.com/2011/09/1-ga-cik-najihah-meriah-yaw.html
  66. http://oyanazira.blogspot.com/2011/09/1-ga-cik-najihah-meriah-yaw.html
  67. http://darlingninie-cgl.blogspot.com/2011/09/1-ga-cik-najihah-meriah-yaw.html
  68. http://maszull.blogspot.com/2011/09/1-ga-cik-najihah-meriah-yaw.html
  69. http://hijaurumputitu.blogspot.com/2011/09/1-ga-cik-najihah-meriah-yaw.html
  70. http://aieynbf.blogspot.com/2011/09/1-ga-cik-najihah-meriah-yaw.html
  71. http://qasehhumayrayathafiz.blogspot.com/2011/09/1-ga-cik-najihah-meriah-yaw.html
  72. http://aimieamalinaazman.blogspot.com/2011/09/1-ga-cik-najihah-meriah-yaw.html
  73. http://ouhhmiera8.blogspot.com/2011/09/1-ga-cik-najihah-meriah-yaw.html
  74. http://mizztina.blogspot.com/2011/09/1-ga-cik-najihah-meriah-yaw.html
  75. http://dieybababy.blogspot.com/2011/09/1st-ga-cik-najihah-meriah-yaw.html
  76. http://widadcutieygirlz.blogspot.com/2011/09/1-ga-cik-najihah-meriah-yaw.html
  77. http://myselfdilara.blogspot.com/2011/09/1-ga-cik-najihah-meriah-yaw.html
  78. http://sun3tpini.blogspot.com/2011/09/1-ga-cik-najihah-meriah-yaw.html
  79. http://botetdingdong.blogspot.com/2011/09/1-ga-cik-najihah-meriah-yaw.html
  80. http://goldenrosegacontest.blogspot.com/2011/09/1-ga-cik-najihah-meriah-yaw.html
  81. http://liailnia.blogspot.com/2011/09/1-ga-cik-najihah-meriah-yaw.html
  82. http://zaiikulim.blogspot.com/2011/09/1-ga-cik-najihah-meriah-yaw.html
  83. http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2011/09/1-ga-cik-najihah-meriah-yaw.html
  84. http://contestdansuzlin.blogspot.com/2011/09/1-ga-cik-najihah-meriah-yaw.html
  85. http://kisahkayu.blogspot.com/2011/09/1-ga-cik-najihah-meriah-yaw.html
  86. http://athibe.blogspot.com/2011/09/1-ga-cik-najihah-meriah-yaw.html
  87. http://iniidopaku.blogspot.com/2011/09/1st-ga-najihah-meriah-yaw.html
  88. http://www.trioseposen.com/2011/09/1-ga-cik-najihah-meriah-yaw.html
  89. http://kisahkayu.blogspot.com/2011/09/1-ga-cik-najihah-meriah-yaw.html
  90. http://izzatyhedrycontestgiveaway.blogspot.com/2011/09/1-ga-cik-najihah-meriah-yaw.html
  91. http://oyaakira.blogspot.com/2011/09/1-ga-cik-najihah-meriah-yaw.html
  92. http://cempakakuningku.blogspot.com/2011/09/1-ga-cik-najihah-meriah-yaw.html
  93. http://fadazaz.blogspot.com/2011/09/1-ga-cik-najihah-meriah-yaw.html
  94. http://ablogforgiveawaylovers.blogspot.com/2011/09/1-ga-cik-najihah-meriah-yaw.html
  95. http://dana-dluvers99.blogspot.com/2011/09/1-ga-cik-najihah-meriah-yaw.html
  96. http://ciksufarida.blogspot.com/2011/09/1-ga-cik-najihah-meriah-yaw.html
  97. http://mywithoutreasonii.blogspot.com/2011/09/1-ga-cik-najihah-meriah-yaw.html
  98. http://duniasaya2001.blogspot.com/2011/09/1-ga-cik-najihah-meriah-yaw.html
  99. http://cpluckiest.blogspot.com/2011/09/1-ga-cik-najihah-meriah-yaw.html
  100. http://nurirdinasyazwani.blogspot.com/2011/09/1-ga-cik-najihah-meriah-yaw.html
  101. http://karimahabdhamid.blogspot.com/2011/09/1-ga-cik-najihah-meriah-yaw.html
  102. http://fiqrakendet.blogspot.com/2011/09/1-ga-cik-najihah-meriah-yaw.html
  103. http://msredcheesecake.blogspot.com/2011/09/first-ga-cik-najuhah-meriah-yaw.html
  104. http://blurrr4evablurr.blogspot.com/2011/09/1-ga-cik-najihah-meriah-yaw.html
  105. http://anakenciksalamat.blogspot.com/2011/09/1-ga-cik-najihah-meriah-yaw.html
  106. http://sitizarizza.blogspot.com/2011/09/1-ga-cik-najihah-meriah-yaw.html
  107. http://aimifiqa.blogspot.com/2011/09/1-ga-cik-najihah-meriah-yaw.html
  108. http://ayung-join-contest.blogspot.com/2011/09/1-ga-cik-najihah-meriah-yaw.html
  109. http://farhanhanif.blogspot.com/2011/09/1-ga-cik-najihah-meriah-yaw.html
  110. http://uniearisya90.blogspot.com/2011/09/1-ga-cik-najihah-meriah-yaw.html
  111. http://mishnurlin.blogspot.com/2011/09/1-ga-cik-najihah-meriah-yaw.html
  112. http://ainunqalbi.blogspot.com/2011/09/1-ga-cik-najihah-meriah-yaw.html
  113. http://zahiradzul.blogspot.com/2011/09/1-ga-cik-najihah-meriah-yaw.html
  114. http://alongnidar.blogspot.com/2011/09/1-ga-cik-najihah-meriah-yaw.html
  115. http://sitikektus.blogspot.com/2011/09/1-ga-cik-najihah-meriah-yaw.html
  116. http://hairulizacontestga.blogspot.com/2011/09/1-ga-cik-najihah-meriah-yaw.html
  117. http://rimadania.blogspot.com/2011/09/1st-ga-cik-najihah-meriah-yaw.html
  118. http://nuna-eiya.blogspot.com/2011/09/1-ga-cik-najihah-meriah-yaw.html
  119. http://intanberliangacontest.blogspot.com/2011/09/1-ga-cik-najihah-meriah-yaw.html
  120. http://diyadaniablogspotcom.blogspot.com/2011/09/1-ga-cik-najihah.html
  121. http://ohhsweeetttttt.blogspot.com/2011/09/1-ga-cik-najihah-meriah-yaw.html
  122. http://izzatialina.blogspot.com/2011/09/1-ga-cik-najihah-meriah-yaw.html
  123. http://arefisyaaien.blogspot.com/2011/09/1-ga-cik-najihah-meriah-yaw.html
  124. http://nashasanzagorgon.blogspot.com/2011/09/1-ga-cik-najihah-meriah-yaw-come2.html
  125. http://syu90contest.blogspot.com/2011/09/1-ga-cik-najihah-meriah-yaw.html
  126. http://atienabila.blogspot.com/2011/09/1-ga-cik-najihah-meriah-yaw.html
  127. http://gengggkapak.blogspot.com/2011/09/1-ga-cik-najihah-meriah-yaw.html
  128. http://paripariburuk.blogspot.com/2011/09/1-ga-cik-najihah-meriah-yaw.html
  129. http://iwritelikecrap.blogspot.com/2011/09/1-ga-cik-najihah-meriah-yaw.html
  130. http://ieraazizi.blogspot.com/2011/09/1-ga-cik-najihah-meriah-yaw.html
  131. http://azrijohann.blogspot.com/2011/09/1-ga-cik-najihah-meriah-yaw.html
  132. http://ladydianablog.blogspot.com/2011/09/1st-ga-cik-najihah-meriah-yaw.html
  133. http://kisahperjalananfatin.blogspot.com/2011/09/1-ga-cik-najihah-meriah-yaw.html
  134. http://adeq-yoe.blogspot.com/2011/09/1-ga-cik-najihah-meriah-yaw.html
  135. http://gift4blogger.blogspot.com/2011/09/1st-ga-cik-najihah-meriah-yaw.html
  136. http://tiktok91feveret.blogspot.com/2011/09/1-ga-cik-najihah-meriah-yaw.html
  137. http://joelwithcontestsandgiveaways.blogspot.com/2011/09/1-ga-cik-najihah-meriah-yaw.html
  138. http://nurinassyahira.blogspot.com/2011/09/1-ga-cik-najihah-meriah-yaw.html
  139. http://genkcorner.blogspot.com/2011/09/1-ga-cik-najihah-meriah-yaw.html
  140. http://giftcikbunny.blogspot.com/2011/09/1-ga-cik-najihah-meriah-yaw.html
  141. http://cikziera.blogspot.com/2011/09/1-ga-cik-najihah-meriah-yaw.html
  142. http://nadiahpink.blogspot.com/2011/09/1-ga-cik-najihah-meriah-yaw.html
  143. http://litelitecra2y.blogspot.com/2011/09/1-ga-cik-najihah-meriah-yaw.html
  144. http://myerasukecokelat.blogspot.com/2011/09/1-ga-cik-najihah-meriah-yaw.html
  145. http://duniafantasicra.blogspot.com/2011/09/1-ga-cik-najihah-meriah-yaw.html
  146. http://belogini-sayapunya.blogspot.com/2011/09/1-ga-cik-najihah-meriah-yaw.html
  147. http://belogcikarda.blogspot.com/2011/09/1st-ga-cik-najihah-meriah-yaw.html
  148. http://heartylolipop.blogspot.com/2011/09/1-ga-cik-najihah-meriah-yaw.html
  149. http://seriayuruhaizad.blogspot.com/2011/09/1-ga-cik-najihah-meriah-yaw.html
  150. http://taufiqtiramisu.blogspot.com/2011/09/1-ga-cik-najihah-meriah-yaw.html
  151. http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/2011/09/1-ga-cik-najihah-meriah-yaw.html
  152. http://zareliqaafiqa.blogspot.com/2011/09/1-ga-cik-najihah-meriah-yaw.html
  153. http://pinkyzladies.blogspot.com/2011/09/1-ga-cik-najihah-meriah-yaw.html
  154. http://ciksufarida.blogspot.com/2011/09/1-ga-cik-najihah-meriah-yaw.html
  155. http://ceriagurlz.blogspot.com/2011/09/1-ga-cik-najihah-meriah-yaw.html
  156. http://kutukontest.blogspot.com/2011/09/1-ga-cik-najihah-meriah-yaw.html
Ok done! 
Tq for joining. 
Do check ur url if missing do leave ur komen okeh bebeh?

Gud luck to all & the result will be announce later. 

p/s : gune Ctrl + F ye. jangan juling suda

Friday, September 23, 2011

1 GA Cik Najihah - Meriah Yaw

Assalammualaikum..

ENTRY MELEKAT SAMPAI 23 SEPTEMBER

Dengan lafaz bismillah daku nak buat 1st GA ni. 
Juling mate daku cari hadiah. Tapi maaf lah hadiah daku tak semewah hadiah blogger2 lain tawarkan. Almaklumlah Ga 1st kan. Tapi cukup lah untuk menghargai korang.

Jom join!

  • letak lah header cun daku tu hahaha
  • buat tajuk cam kat atas tu
  • siap letak link kat komen
Senangkan. Ha dah tu ape lagi jom join. Ajak je sape2 lagi.

p/s : hadiah akan diupdate kemudian ye

CLOSE : 23 SEPTEMBER ( 12 MALAM )

SEGMEN MYERA NYERA - ADA APA DENGAN DIA?

Assalammualaikum..

   Die buat segmen tapi tak rammai yang join. Korang ni pilih bulu ke? Join jom


blog yang daku rase cik myera promote ade lah

blog ni bes gilos weh. Dan lagi 1 blog die langsung tak bosan sebab ade katun yang comel kat situ. Isi entry die pon bes wee.

Blog die pon bes. Memang tak rugi bace. Sentap juga bace blog die kadang2 hihi

CLOSE : 25/9
p/s : jom join weh

Perangai peniaga macam ni - bole jalan

Assalammualaikum..

   Waw baru habis buat lab repot. Kau tahu tak sangat2 penat? Tak pelah update tetap update kan we. Opss GA daku dah nak tutup ni jom cepat2 sape yang tak join lagi silelah join. Mane tau nanti tercalon dapat hadiah ke kan. Pegi sini


   Ok lah pendekkan cite daku nak cite pasal peniaga. tak kisahlah peniaga kedai ke warung ke ape ke. Ni daku nak cite. Daku kalau jumpe peniaga yang macam ni konpem daku akan terus blah dari kedai die. Jom tengok :

  • kerek 
" kak,harge ni bape?"
"kan dah letak harge kat situ,tengoklah"

DEM

Kalo camni daku terus letak merate2 barang tu pastu blah.
  • kedekut
"harge RM 1.05"
" dik,5 sen mane?"

DEM

5 sen pon nak berkire. Ape salahnye halal je kan.
  • asyik nak marah je
"bang,plastik mane?"
" mu ni plastik depan mu pong dok nampak. Mate letak lutut"
Pastu lempar plastik depan customer

DEM

Kejadian berlaku mase bulan pose. Sengalnye lah pak cik tu. Hilang mood nak beli ayam.
  • pengotor
" euuuw lalat manyak nyewww"

YUCKS!

Daku tak kan masuk kedai mane2 kalau kotor. Mintak maap lah. Kate budak makanan kan kene lah alert haha.
  • pemalas
"abe,nok beras sekilo deh"
" mu amek sendiri r timbang. Aku banyok kijo ni."

DEM

Ape lagi. Babai
  • nak tak nak je jual
Orang tanye macam nak tak nak je jual. Geram kan kalau macam ni. Lagi2 kalau muke akak tu ketat gilos. Ase nak bagi kasut je kan.


Daku kalau pegi mane2 jumpe perangai peniaga yang annoying macam ni memang tak lah nak beli kan. Takat tengok pastu letak balik lah. Same jugak dengan kedai makan. Agak2 lambat je service memang babai lah jawabnye. 

Daku belaja pasal makanan banyak sangat bende yang daku tau & baru tau. Ish2. Lepas ni akan lebih alert dengan peniaga kedai makan. Korang pon jangan main taram je makan weh. Ok bai mate dah lebam ni.

p/s : pasni dah jarang nak update weh. Bz sangat dengan asigment & lab repot. Maaf lah ye. 

Thursday, September 22, 2011

million thanks to those blogger, people & Bini2 Ku Gangster!

Assalammualaikum..

   Petang tadi tengok Bini2 Ku Gangster. Wa cakap memang lawak gilos & sweet sangat2 Yana & Sam. Walamak. Hero Paling hot skang Sam tu lah bersepah2 muke die kat sume filem hoho. Upcoming 8 Jam & Songlap.


   Kat sini daku nak buat special entry & million thanks for those blogger & people yang buat entry & wish bufday daku semalam. Tekanlah header dorang pastu bace ape dorang taip kat entry tu ye.


kak tina


anis adila aris @ angah


kancil 


zaty @ budak sebelah katil


Jom pegi melawat blog dorang. Thanks for iwan too belanje wayang haha. Then million thanks too semua yang wish kat fb & blog juge. Semoga Allah merahmati kamu semua.

p/s : bz gilos weekend. Ade je yang nak berjumpe haha

pompuan & tudung

Assalammualaikum..

   Daku sure mase daku tengah update ni korang tengah tido. Hari ni sangat2 penat & bz sangat. Hadiah bufday daku dapat ape eh? Redah hujan pastu tak mandi dari tengah hari tak balik kolej stay fak kelas sampai malam then bas pulak meang jahanam. Ok stop

   Ok daku nak cite pasal tudung. Of kos lah pompuan kan. Skang ni bersepah2 jenis tudung yang terjual tu kan. Ade yang sarung ade yang bling ropol2 ade yang macam kapet pon ade. Jom cuci mate sikit haha. Ok sile jangan muak tengok muke ni


  • tudung 4 segi @ bawal
terserlah budak nye daku
Skang dah mahal gilos tudung yang jenis ade berlian tu. Tak nak pakai dah
  • tudung sarung @ ekspress
muke cam lepat penyek
  • selendang @ shawl
still budak
  • tudung mak @ syria
rebina kid
   See banyak lagi kan jenis tudung. Tapi jangan lah sampai korang tersalah pilih style nak pakai tudung pulak kan. Yelah dah bersepah2 cara nak pakai tudung ni. Kalau yang shawl lilit sane sini. Kalau yang sarung bunge sane sini. So bialah berpadan.

   Jangan pulak kau bertudung tapi pakai skirt tak pon dalam erti kate lain berbogel. Ish banyak tambah dose tu.
  • dosa mengumpat
  • dosa nafsu lelaki
  • dosa kau tayang2
  • kesian mak ayah
ni buduh namenye

    Lagi 1,kalau nak pakai shawl tu kan agak2 lah wei jangan sampai terlalu sarat dengan hiasan2 kat kepala tu. Dah macam pokok krismas. Ade brroch besar,riben gedabak,tambah lagi bunge. Meriah yaw. Haha. Sikit2 sude kan. Over pulak nanti.

   So lastly aplikasikan tudung yang ade dengan sebaiknye. Tak kirelah tudung ape pon janji tutup ape yang sepatutnye kene tutup. Sekian.



selimot pon boleee
p/s : dah tak reti nak gune fb dah. Canggih sangat



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi