Wednesday, September 7, 2011

Kenape daku tak follow blog korang balik?

Assalammualaikum..

   Sory de lambat update tadi jadi suri rumah jap. Btw nak cite ni esok malam ade open house. Sape rase die kenal daku jemputlah datang ngee.

   Ade yang bertanye pade daku "apesal awak tak follow saye belik eh? sy dah lame follow blog awak". Oh tak terkejut sangat pun. Then bile daku pegi blog die,peliklah. Dah follow pon then die datang kate "eh sory tak pasan". Ok fine

   Sini daku bagi sebab kenape daku tak follow korang balik :

  • kau tak letak url blog korang kat profile 
ramai yang tak letak url kat bawah tu
Bile korang dah tak letak cane nak follow. Memang button follow kat nav bar tu ade tapi ade jugak yang tak tunjuk. Aiyo. Korang tau kan cane nak tunjuk. Edit kat profile. Jadi,jangan salah kan orang lain kalau mereka tak follow ye sayang.

  • tak jumpe button follow kat blog
Em terlalu kretip sangat sampai button follow pon tak tau letak mane. Dah refresh banyak kali tapi still tak de. Scroll bawah sampai atas still tak jumpe. ape lagi babai. Kalau bole letak lah button follow tu kat temoat yang senang nak tengok ye.

  • blog terlalu berat
Daku pakai berok band jadinye agak tak mampu nak tanggung blog yang terlalu berat nal loading. Sory to say kalau berat sikit tak pe ni berat sangat2. Nak boleh ke nampak header dah 15 minit. 

  • tinggal link yang bukan2 kat shoutbox
Kau nak orang follow kau tapi kau tak letak link blog kau kat shoutbox tu. Letak lah ye nanti

   Bukan daku nak sombong ke hape. Tak. Cume nak bagitau je. Kang takut ade yang salah paham kate daku ni sombong pulak. Opss!! No no no. Gedik tau haha.Rasenye blogger lain pun alami bende yang same kan.

   Sory eh korang kalau ade yang daku tak terfollow. Disebabkan masalah yang camni la. 

p/s : Aizul Marcello datang intai blog daku lah. Aww haha

41 comments:

  1. wow...cntik la blog akak..like this..

    http://hafrawiegeek.blogspot.com/(follow sekali)

    ReplyDelete
  2. ala..jihah tak follow blog yui pon..

    *heheh,gedik jap..

    ReplyDelete
  3. untung lah blogger hot dtg mai singgah..huhu..

    KIC setuju dgn entry ni..
    apa2 pun check balik blog tu b4 nak suruh org follow..

    ReplyDelete
  4. iya, saya sependapat dengan cik najihah (",)

    ReplyDelete
  5. tapi dia dah follow kita. terima kasihhh!! :)

    ReplyDelete
  6. sungguh terang dan jelas. saya pun sama gak. lagi satu sebab saya tak amal concept follow mollow. u follow my blog n read my post then only ill follow u for a strong reasons i read back :) baru lah ada interaction. kalau tak follow sekadar number,,,

    ReplyDelete
  7. dik..yg xjmpa button follow n xtgglkn link tu selalu akak kena.. xfollow kn mrh, nk follow blog dia byk hal pulakk.. grrrrrr

    ReplyDelete
  8. @Nour Akmal

    tu la..pastu nak salah kan orang lain..x patut

    ReplyDelete
  9. @Namee Roslan

    yup betul tu namee..
    x fair lah kalau just nak tambah bilangan..erk??

    ReplyDelete
  10. followers is reader... tanak followers just nk memperbanyakkan angka..tp x dinafikan suke jgak nengok no bnyk2 tu kan..

    ReplyDelete
  11. i x ksah klu u x follow blog i..tpi i ksah la klu u follow..haha

    ReplyDelete
  12. akk pun runsing dorg ni.mcm mana nk follow balik kalo link xde.

    ReplyDelete
  13. dah lama follow najihah dan termasuk dlm bloglist santri...

    ReplyDelete
  14. blog myera followkan kan haha. memang betul pu n apa yan tertaip di entry ni. tapi masalahnya yang dituju tu tak semestinya baca , dan tak alert langsung. -.-

    ReplyDelete
  15. wah aizul marcello datang blog. kelas kaw jah.. haha

    ReplyDelete
  16. woo.. singgah kejap.. nice blog :D follow kita sekaly bley? meraputakketahuan.blogspot.com heheheh

    ReplyDelete
  17. tu la, ramai yg tak letak link kan..susah nk follow balik..huhu

    ReplyDelete
  18. hehe sama la..tu pasal kt tk follow dia balik..ahaks

    ReplyDelete
  19. yg tak de link, mmg tak leh nak buat ape lah. hukhuk

    ReplyDelete
  20. sangat suka dan setuju ngan entry ni,

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi