Thursday, September 15, 2011

Blog Patut Pemes Bagi AKU ( PART 4 )

Assalammualaikum..

   This is gonna be the last entry before i am offline for holiday to Terengganu. Ok. Eh apesal daku CAPSLOCK kan word "aku " tu? Sebab still ade yang macam tak berpuas hati kenape daku tak pilih2 blog die & still ade yang pertikai kan. Sini nak jawab .

   Sayang.......
   Saye listkan blog2 tu sebab saye rase blog mereka patut diketahui ramai & patut di follow pun. Sebab memang blog dorang bes pun. See ramai yang setuju dengan daku kalau korang follow orang tu kan. So tak payah dahlah nak pertikaikan.

  • blog dorang baru je lagi - baru pun ape salahnye. Ade law ke blog baru tak boleh pemes?
  • tak bes pun entry - dah kau baru follow memang lah. Pegi godek older entry ye
  • tak sehebat blogger otai - memanglah. Nak compare dengan yang otai memang tak lah weh
  • biase je blog dorang ni - tutup lappy pegi tido habis cite. Banyak sangat tanye kan
   Paham dah kan sayang.

   So sini last part daku listkan blog2 yang patut pemes tu.

   Mungkin ade yang tercicir. Tapi tak pelah next time daku list balik ye. So ni lah die list yang last. Hopefully korang dah pegi terjah & follow sekali blog2 dorang ni ye. Siyesly memang tak rugi weh. Ok lah gtg,tatasemua.

   No butt hurt okeh semua!

23 comments:

  1. Lia tak ada masalah sebab semua pilihan cik najihah semuanya betul!.. tapi cuma 40 peratus jer Lia baru masuk..kihkihkih

    ReplyDelete
  2. tak layak pun aku. hehehe. pape pun thanks. aku serius kurang masa nk update blog. final dah dekat. anyway, happy holiday!!! :D hehehee

    ReplyDelete
  3. thanks najihah.appreciate it! :D

    ReplyDelete
  4. sokong awak, kak fara:)

    hee.
    buat ape nak ade yg takpuas hati pule.

    terengganu? WOWWW. buat ape kat sne? :)

    ReplyDelete
  5. saya memang insan biasa....huhu

    ReplyDelete
  6. @Lia Lomi

    thanks..
    hihi x pe kalau semoat terjah sume

    ReplyDelete
  7. @Taufiq Tiramisu

    aku suke gilos bace blog kau la..
    gud luck wei

    ReplyDelete
  8. hakhak..blog akak xbest pon tersenarai..weee..akan ku tingkat kan lg usaha..ngeeee..yg tak tersenarai toh jgn le kate gitu..t taun depan msti farah list kan blog korg plak..kan farah kan..hehe

    ReplyDelete
  9. blog ak xtrsnarai plak...biasela bkn stok2 pemes...haha....moga blog ko fara ptt pemes jgk :}

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi