Monday, September 12, 2011

Semua Yang Join Dapat Hadiah. Terima Kasih

Assalammualaikum..

Segmen daku yang special ni dah pun tamat sabtu hari tu. Sory bagi yang join sebab lambat buat entry pasal ni. Bz lah weh nak balik kolej. 

So sangat bertuah korang yang join sebab semua dapat hadiah. Ha kan dah rugi korang yang tak join.
Jom tengok sini sape yang bertuah join yang tayang baju raye dorang ni 




   All of 9 orang yang join ni sume akan dapat hadiah. Daku dah tuka pikiran. Disebabkan yang joinnye sikit daku akan bagi semua hadiah penyertaan + gambar tercantik kat dorang sume ni. Tahniah ye sume.

p/s : maap kalau daku lambat pos ye. Bz dengan key in subjek minggu ni & sape yang belum emel daku alamat sile buat sekarang. Kang tak dapat hadiah tak tau

13 comments:

  1. huuuuu
    rugi nye terlepas segmen nih
    nnti buat lagi ehhh

    ReplyDelete
  2. wah...gadis melayu...yang paling cun Cikgu Fad...hehehe

    ReplyDelete
  3. wah wah.. tahniah pada yg dapat hadiah ni ^_^

    ReplyDelete
  4. semua kaum hawa yang join...hahaha..tahniah kepada pemenang...

    next segmen pls...=D

    ReplyDelete
  5. kita punya by hand je. tak perlu pos. huehue. thanks akak! :D

    ReplyDelete
  6. As Salam,

    Kancil ingin mengajak kamu menyertai segmen Kancil...Kalau sudi joinlah segmen Kancil...

    http://kancil8349.blogspot.com/2011/09/segmen-kancil8349-pengalaman-korang.html

    terima kasih dan Kancil menghargainya

    ReplyDelete
  7. yeeeaaa..rugila diorg x join..segmen abg ben pun xramai yg join..sbb la ni sume sibuk beraya dan open house la rasanya..termasuk la akk..tp tetap join..hehe

    ReplyDelete
  8. tahniah..pencarian dewi remaja suah smpai ke puncaknya...the winner is~

    ReplyDelete
  9. wah rugi lah i tak join. mgkin time tu i tak on9 =.="

    ReplyDelete
  10. yeah2..hehehe...thnx jihah..nti wat segmen g k...

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi