Thursday, September 8, 2011

seronok nye tayang body..

Assalammualaikum..

   Tajuk tak boleh blah kan. Ase nak mintak lempang. Oh btw meh datang umah malam ni. Ade buat umah tak bape nak terbukak ngee.

   Back to point here. Act bende ni more to pompuan. Yelah laki ni tak bapa nak gemar sangat tayang2 gamba kan. Nak boleh ke tengok dorang ni tayang gamba @ tukar dp fb tu sebulan sekali ha. Kalau pompuan? Seminggu sekali tak pon hari2 ** macam daku haha

lawa kan badan aku

   Act point kat sini daku cume nak kate. Honestly daku sangat2 malu bile ade kaum laki2 yang buat entry,tegur cara pompuan pakai,tayang itu ini & banyak lagi lah. Bile kene tegur camtu kite marah kan. Tapi penah tak kite pikir act sape yang salah? Kite jugak oi sebab pegi tayang sape suruh.

   Motif nak tayang body :

  • "aku cantik mesti kene tayang"
  • nak pemes
  • nak orang puji kau cantik sangat 
  • naikkan nafsu laki
   Bukan nak kate apelah. Dulu daku ni suke jugak tayang2 muke yang tak semenggah ni kat album fb tu. Boleh kate tiap ade event mesti nak uplod gamba bersepah2. Pastu tak tau lah bile dah remaja ni daku rase tak selesa nak tayang gamba banyak sangat. Korang rase camtu tak?

   Im sory if my words making u wanna kill me. Kat fb tu korang sendiri boleh tengok betape banyak nye grup2 yang ditubuhkan pasal pompuan ni. Contoh :
  • awek2 comel
  • gadis bertudung
  • perempuan gersang
  • awek cun & mantap
   Cane kalau 1 of them adelah picture kite? Ya Allah mintak dijauhkan. See. Zaman skang ni manusie dah sangat2 pandai dah. Superimpose je pastu terus bogel kan. Dan agak sangat berbulu mata ni bile tengok mereka2 uplod gamba muke yang same tapi pose lain2. Motif : penuhkan album. Blog pon same

"uplod gambar lah kejap"
uploding..........
" 200++ orang like"
" aku kan cantik"

   Daku tak tuding jari kat sape2. Tengok artis. Tu dah lain dah. Lagi nak halalkan yang haram. Tayang sane sini bukak sampai terjojol pastu gamba jadi mangse salahkan orang lain. Sebab tu banyak sangat fake profile.

   So,bagi korang yang hobi nye tayang2 muke gamba ni eloklah jangan tayang banyak sangat. Tau,awak cantik sangat tapi ingat. Mate2 & tangan2 yang gatal banyak kat luar tu. Just right klik > c0py image url @ save image @ donlod je then done. 

ni nak tayang adik daku yang daku make over die pakai shawl. Baru feminin

   Kat sini daku mintak maaf kalau entry ni keterlaluan. Sebagai pompuan daku pon malu doe bile laki kate "pompuan ni murah sangat skang. Tayang suke hati". Sekian

p/s : sory der kalau terase

45 comments:

  1. dik, body cantek dan menggiurkn, kena la tayang.. hahaha...

    ReplyDelete
  2. singgah...sgt best entry nye hhehe...sudi2 lah jenguk blog sy nanty k..:) tenks

    ReplyDelete
  3. camtu senang angin nak masuk la Cik Najihah.. ahahahhaha. nadh pn heran. :D

    ReplyDelete
  4. uahh!! hehe

    yeah, kaum hawa ni memang lah kena bijak dalam meletak gambor ni haa. sebab ada je orang2 bodoh yang sumpah tak ada kerja, ada je masa nak membodohkan diri diorang menyimpan atau melekat lama stalk gambar korang. haish.
    pandai2 lah kalau nak letak gambar pun..hehe

    :D

    ReplyDelete
  5. mmg tak suka tyg gmbar..takut~
    private terus jek album dlm fb tu skunk.abis cite hehee

    ReplyDelete
  6. biasa la..kalau org dah rasa diri dia cantik..apelgi..mula mengatal nak tayang body...macam gamabr kat atas sekali tu ..baik bogel je kan

    ReplyDelete
  7. hahaha.. memang ramai sgt yg tayang2 body ni.. kengkadang body tak cantik pun nak tayang.. konon playgirl.. entah lar.. kengkadang org yg tayang body ni bukan dpt pujian sgt pun.. kena sumpah seranah org jek.. hahaha..

    "hati-hati, ade org yg memerhati" - kiah propa.. >.<"

    ReplyDelete
  8. Kill, kill, kill. Acah jer. Ramai yang bagi alasan 'belum seru lagi'. Hik3. Tepuk dada tanya selera. Dalam dunia internet sekarang ni macam2 boleh jadi.

    ReplyDelete
  9. @Shaherah

    x play girl pon tayang jugak..
    cantik lah kate kan

    ReplyDelete
  10. @petuapakar

    tu x tau la.. sampai seru..padehal tuntutan agama

    ReplyDelete
  11. ada jgak yang dah berusaha nak jadi cantik, dan akhirnya daaah jadi cantik, mesti la nak bangga ngan hasil.

    bukan senang woo nak turun dari 75kg ke 50kg... biorkan la diorang bangga kejaaapppp... kalau pocket pun mesti buat icon menayangkan abs jer lah! heheh

    ReplyDelete
  12. akak tak terase..weee..

    btl la toh..akk setuju..akk pon xsuke sngt na letak pic pic kat fb..ade pon beramai ramai..kalo sorg pon ade dua tiga je..ade.keee..weee

    ReplyDelete
  13. ada mata tgk ada otak fikir sndri kan..hehe..

    sekarang ramai macam tu...huwawwawa...nak tayang pun berpada2 la..hehe

    ReplyDelete
  14. @Pocket

    hahah rase bangge pulak kan nak tayang..mase gemuk malu gile..dah kurus lagi nak tayang2

    ReplyDelete
  15. @ILA HonEyBuNNy

    tau xpe..ni ade otak x pikir..x sempat nak pikir..pikir nak tayng je

    ReplyDelete
  16. ouchh straight to the point gitu ! betul la tu..setuju =)

    ReplyDelete
  17. manusia...suka benda yang cantik dan bila yang cantik pasti kasi tayang...hehehe...

    ReplyDelete
  18. kadang2 memang tak paham..nak2 yang jenis..kat lua pakai tudung..kat fb belambak gamba free hair..dan rasanya die rase cantik macam tu so kena tayang..hmm

    ReplyDelete
  19. memang lah masa gmort tu segan sikit,
    brapa banyak sangat la icon adik adik yg besar lagi dabak kat follower icon kamu :D

    blogger lelaki yg 109kg?
    ada yang gambar full?

    so setelah riban riban abih...
    kita biorkan la dia enjoy jap.
    suport okeh suport!! :D

    (Part sexy or aurat pocket tak nak sentuh okeh, isu sensitip most people tu)

    ReplyDelete
  20. OUCH=="
    agakalah..bila dh makin membesar ni nk letak gambar2 yg agak menggedik tu x r kot. kalau gmbr2 event uh..kerap kali. huhuhuhu

    betul lah di situ

    ReplyDelete
  21. aih. mana boleh tak tunjuk. barang baik kan. haha ;p

    ReplyDelete
  22. gemok ke , kurus ke, sama je. haha

    kalo dh xtaw malu, tayang je smua. kekeke

    ReplyDelete
  23. sbb rasa diri dan body tak cantik...i tak tayang-tayang

    ReplyDelete
  24. nak tayang body kena tayang yg real.. biar semua org puas hati...

    ReplyDelete
  25. sy nk knal asyida boleh?? awk punya kawan...

    ReplyDelete
  26. tayang body lebih2 tu tak paham. haha. terkeluar sana sini. sumpah tak paham.

    ReplyDelete
  27. @NMH

    em tu pun lagi 1 hal..
    tah la x paham

    ReplyDelete
  28. @Pocket

    hahah opss no komen lah kan kalau cmtu

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi