Wednesday, September 14, 2011

girls = wacth out!

Assalammualaikum..

  Samat petang sume. Curi2 update sebab tak de kelas. Lecturer tak nak ajar kot haha. Entry hari ni pasal pompuan. Sape rase2 die tu pompuan silelah bace ni ye.
  • dun be too generous
I mean bukan pemurah yang "itu". Tapi pemurah yang terlebih. Contoh murah hati sangat nak bagi no tepon ke gambar ke kat orang yang baru kenal. Tak pun terlalu murah hati nak tayang semua gambar2 anda.

  • words
Be careful with your words gilrs. Sebab ape eh? Sebab pompuan ni mulut die berapi jugak. Kadang2 cakap main lepas je tak kisah orang. So kang takut nanti ade pulak kes sihir kawan sendiri kan. Naye

  • pakaian
Ini lagi bahaye. Tak salah nak melaram cantik2 tapi beragak lah der. Takat nak pegi kelas macam nak pegi shopping siap heel alamatnye memang tak belajar la budak lelaki kan. Cuci mate. Pakai simple2 je sude. Lagi cantik kan. Kang nanti silap pakai orang snap gambar kau jadi lucah pulak. Opss!

  • relationship
Sile jangan gunekan kecantikan yang awak ade untuk tackle semua lelaki termasuk pakwe @ tunang orang. Tak baik weh. Cian makwe die. Kalau nak tackle pegilah tackle yang dude ke tak pon yang kau rase memang laki tu patut kene tackle. Kan. Sile jangan jadi pemusnah hubungan orang lain.

  • kawan makan kawan
Pompuan ni agak bahaye. Dulu baik je tapi sekarang macam haram perangai. Dengan kawan baik lagi tu siap boleh buat taik. Jage2 lah ye. Jangan sampai nanti orang kate kau kawan yang tak boleh dipakai .


jadilah perempuan yang dipandang tinggi oleh orang lain termasuk lelaki bukan perempuan yang dipandang ibarat sampah yang hanye dipijak.

p/s : rase berbulu dengan budak baru sebab terlalu lemah lembut nak naik bas sedangkan orang lain tengah rushing nak pegi kelas. Dem

34 comments:

  1. * hehe.....jaga-jaga uollsss...

    p/s berbulu sebab gatal kaki rasa nak p jupe supervisor kat upm..semangat neh..kelas asyik takde jek

    ReplyDelete
  2. hhahahhaa
    ase berbuluu ye..beselah..nak tunjuk deme fresheeee the comey..hehehee
    betol2...sy ttp bangga jadi pompuan gituuu
    hehehe

    ReplyDelete
  3. xnk komen entry, tp nk komen pasrt budak baru tu... sgt setuju, lagi2 bila jln nk msuk kelas.. mcm itik pulang petang..demm

    ReplyDelete
  4. lelaki dan perempuan sama aje..heheh..

    nak wat hal,sesapa pon boleh kan..

    ReplyDelete
  5. kawan makan kawan campak laut lagi elok. ;)

    ReplyDelete
  6. ouh well..ye perempuan harus watch out ! huhu

    eh jangan nak lemah lembut sangatlah insan itu ..wee~

    ReplyDelete
  7. hahaa
    chillax akq
    budak bru bljar
    kalau salah tlg tnjukkan
    hehhee :D

    ReplyDelete
  8. haha, pmpuan jangan mengumpat gak. gossip lebih nmpak kepochi. sikit2 takpe :D

    ReplyDelete
  9. Kancil lelaki...nak baca juga...nak mengambil maklumat penting...hehehehe.
    boleh kan?

    ReplyDelete
  10. budak baru jugak tapi tak naik bas pun.. jln kaki sudah.. :)

    ReplyDelete
  11. aha..bengang dgn junior 2...hehe

    ReplyDelete
  12. setuju setuju..yg bab rampas merampas nie tak bik owh..kesian mereke yg hub nye terganggu..

    ReplyDelete
  13. @Namee Roslan

    tu lapasal..mulut pompuan ni puake sikit hahah

    ReplyDelete
  14. @Asyila Zainuddin

    kalau jalan kaki kat sini alamatnye mmg x belaja la hahah

    ReplyDelete
  15. bgos entry nie... hahaha!!.. laki pon lebey kurg je.. haha

    ReplyDelete
  16. kankan.
    mostly mcm tu, tp bukan semua.

    kena pndai jge dri :)
    yeah hidup wanita!

    ReplyDelete
  17. woah , betul tang relationship tu . sila beragak ya bila memilih pasangan . jangan hak orang pun kau nak kebas . dem!

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi