Sunday, September 11, 2011

kehidupan kolej bermula

Assalammualaikum..

   Selamat petang. Walamak baru ade  mase nak update. Penat gilos weh kemas barang yang macam nak lasri dari umah tu haha. Sampai pagi lagi tapi baru ciap kemas. Alhamdulillah new rumate pon sempoi tak sombong & yang paling penting bole terime kegilaan daku haha.

   Btw Ade yang tak bape nak bes lah kat kolej serumpun ni :

  • kedai2 kat kafe yang sedap dah tak de!
  • air sikit
  • wi fi tak laju ( nak cepat je kan )
  • barang stor bersepah2. Semak
   Tapi bile dah jumpe member2 ni ase nak gelak pakai mic weh. Haha. Sonok gile yelah honeymoon 4 bulan. Memanglah nak pecah bilik ni gelak tadi. Ok lah nak update ni je. Out dulu. Kalau rajin daku on9 lah lagi wee. Tata sayang.


macam ni lah muke daku nak balik kolej. Teruje gile kan haha

p/s : tak saba nak jumpe adik2 blogger. hira & fanim!

28 comments:

  1. wah dah kembali ke kolej...hehehe...kirim salam kat adik2 blogger kamu tu..hehehe...

    selamat berjuang...jangan lupa pesan mak bapa di kampung...cewah

    ReplyDelete
  2. wahh! ada adik2 bloggers! ehehhee

    ReplyDelete
  3. hahaa muka yang terlampau excited :D

    ReplyDelete
  4. @Kancil 8349

    aah..dah kembali dah hee..
    insyaAllah kalau jumpe hee

    ReplyDelete
  5. ehh ? datang lah sini unimas jumpe maya !!

    ReplyDelete
  6. selamat mengolej kan diri la ..haha..tak best tu biasala..

    ReplyDelete
  7. kite tak kemas lagi terus o9. haha ;p

    ReplyDelete
  8. nmpk la muka excited nk balik tu...hahaha

    ReplyDelete
  9. belajar rajin2 cik najihah! :D online activity tetap!! :D

    ReplyDelete
  10. oooohhh ooohhhh balik kolej! jeeheheee

    ReplyDelete
  11. jeling kt sebelah...tengok sape tuhh

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi