Friday, September 30, 2011

Boys! Take Note

Assalammualaikum..

   Ya Allah sangat2 penat siapkan lab repot. For those yang tinggal jejak, komen & follow daku maaf sangat2 tak sempat nak balas balik tadi. Bz weh. Nanti ade kesempatan daku singgah ye blog korang. Btw thanks for keep on supporting this blog.

mamat ni sweet talker i tot

   Skang ni laki berlumbe2 nak menang & debat dengan pompuan kan. Dan of kos bile pasal isu sensitip nak2 pesyen tudung  & berpakaian memang pompuan kalah. Tapi wahai kaum adam tak payah nak seronok sangatlah bile menang tu kan. Sebab ape eh? Sebab korang pun ade jugak kelemahan yang korang sendiri mungkin tak nampak. Nak tau ape?

  • laki ni kadang2 pengotor
  • terlalu cover hensem walaupun tak hensem
  • megah hensem tapi gay. Euw!
  • tahap kemaluan & ego  yang sangat2 tinggi
  • pantang dimalukan
    Jom bace ni :
" aku rase baik kau delete gamba tu sebab tangan kau nampak"
" time kasih "

10  minit kemudian

" da delete belum?"
" nanti bile2 aku rase nak delete aku delete lah"
"dah tu bangge sangat lah nak tayang kat laki bagi laki tengok dulu baru nak delete"
" dem!"

    Ok itu yang terjadi pade diri daku. A few dyas ago lah. Unfortunately he was my fren's bf. Ok daku tak kisah pun kalau die nak tegur ke ape tapi yang agak hangin nye die boleh sound kaw2 punye kat daku. Ok fine lah kan malas nak layan. Lagi die sound. Berapi kau tahu sebab makwe die bole pulak die taknak tegur. Dem lah. So i just let it go & i did delete it. 

    Kat sini daku nak cakaplah kat korang wahai laki2 yang bijok sane tu kan :
  • even kalau nak tegur, elok2 lah der tak payah nak sound2 bagai
  • sentiase letakkan diri kau kat tempat orang lain
  • tak payah nak berlagak baik sangat
  • gunekan bahase yang sopan
    Pompuan ni pantang kalau kene sound tibe2 tau. Sape setuju? Sebab kemaluan tu bagi pompuan amat besar. Malu sangat. Pompuan ni lumrah hati lembut,kadang2 laki kate gedik lah annoying lah bagai tapikan cube tebgok perangai gf korang tu. Ade jugak kan perangai cam tu.

    Rasenye kalau nak kate bape ramai yang tegur gf die kalau gf die buat salah? Berani tak nak tegur? Ke tak berani yelah takut silap2 kene dump kan. Naye. Nak tegur boleh je tapi janganlah direct sangat macam " woi baju kat nampak tetek, besar seh", "awek,kain kau berlubang". Tu memang stok nak kene bagi makan kaki.

   So here, boys, do not make judgement suke hati kau je. Pompuan jage kate2 laki2 pon kenelah jugak. Tak dinafikan laki ni bile dah dapat sound pompuan rase heaven gilos sebab dah berjaya memalukan pompuan tu tapi then kau akan rase balik nanti. 

    Boys, please :
  • beware of your words
  • cium bau mulut tu dulu sebelum tegur orang lain
    Sekian. Sape rase nak berdebat kat sini silekan pergi ye. Nak salahkan 1 same lain sampai bile2 pon tak habes. Pompuan & laki,sendiri mau ingat. 

memang annoying muke ni tapi think before saying
p/s : esok balik amik buku + pegi Cameron weee

26 comments:

  1. dulu aku pnh sound direct mcm ni smpi pompuan tu menangis...skrg dah tak dah...dah pencen...hahaha

    ReplyDelete
  2. betul tu. beware or your words ;)

    ReplyDelete
  3. ^v^ memang cam cute tapi... ahahah.
    Ikut jenis jugaklah. Kalau kena tegur dengan ustaz gano? Itu baru lelaki yang bajet macho. Yang takda perasaan gentleman. So do not just all men by that words cuz it makes you more worst than him, not them.

    ReplyDelete
  4. sound bikin panas je. haha. kenakan dia balik baru best kot.

    p/s: eh, akak pula hilangkan diri. tak ada dating-dating minggu ni. *jumpa pun tak* haha

    ReplyDelete
  5. mulut main sembur je, mmg sentap lah kan. hukhuk

    ReplyDelete
  6. mmg benci gilos dgn lelaki mulut puaka ni.. xslh nk tgr, tp biarla bertempat..

    ReplyDelete
  7. bajet je laki tu :) abaikan dier . ngee

    ReplyDelete
  8. huh!
    mantap lagi berasap
    heeee
    suke2!
    sokong..pompuan ni x de la remeh mane kalo kene gayenye
    nak tego pon kene cr la beb
    kan2?
    betol2
    deme sure beraaaaaaaat je nak tego awek sendiri..aiyoooo
    sabo la ye deaaa!

    ReplyDelete
  9. k dah biasa kena sound takde hallah ^^,

    ReplyDelete
  10. laki kadang2 agak kasar la. namee pernah je kena maki dengan laki. tp dia x niat pun nk maki. cuma dia kata dia gelabah cakap dengan namee sampai termaki. haha

    ReplyDelete
  11. yath setuju:)hehe

    ehhh..nak ikot cik najiha g cameron la..boleh??hahha

    tibe2...rindu nak buat lab report yang tersangat banyak bila di buat last minit...hehhe~~

    ReplyDelete
  12. sumpah menyampah laki yg macam tuuu.


    wah bajet bunyi bagusss jee.
    alahai..

    ReplyDelete
  13. @hira

    hahah tau xpe..bz sangat la dik..hoho

    ReplyDelete
  14. @mizzkechique

    tu la pasal..ni x..main tara je nak sembur

    ReplyDelete
  15. akak..ngn kawan yg akak betul rapat je akak berani direct..tp still belapik lah..weeee..

    ReplyDelete
  16. tak semua llki macam tu ^^. maybe dia xde adek perempuan kot.. huhu

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi