Monday, September 5, 2011

Cara paling senang tak nak bagi laki ngorat

Assalammualaikum..

   Tak tau nak update apelah. Jom lah sini bace entry ni nak. Korang si pompuan rimas tak kalau asyik kene stalk je kan. Kalau rimas ni ade penyelesaian nye tak nak bagi dorang dok stalk kat korang. Perhatian. Cara2 ini agak scary & ganas ye.


  • gelak kuat2

Lagi bes kalau gelak kat tengah2 orang ramai macam kat kafe ke dewan ke. Pastu konpem kau kene kutuk & menjadi perhatian ramai wuuu.Pemes kau 
  • bersin kuat2
Cube bersin tanpe segan silu. Konpem de,laki akan kate "ish teruknye pompuan tu". Tapi kan puas ke bersin macam kucing?
  • pakai selekeh
Pakai jangan vogue sangat. Bia macam makcik2. Tudung bawal pin bawah. Seliper jepun. Kelas kau nyah.
  • pakai mekap tebal2
Laki kan suke pompuan mekap2 ni kan. So trylah. Tepek eyeshadow colourful pastu dengan lipstik merah tahap gaban tu pastu pakai shawl lip lap lip lap. Walamak. Hot tu
  • menguap sebesar alam
MasyaAllah. Ni agak tak sopan ye tapi kalau rase dah tak suke kat laki tu asyik stalk kau je cubelah. Menguap luas2 tahap kasi bapak jin masuk punye. Buruk beno rupenye

   Tu jelah. Tapi act even kalau korang tak suke pon kat laki tu just act like normal je. Buat tak tau je sude. Tak yah over sangat kang jadi minah perasan. Nak? Selamat mencube :)

p/s : ape macam ade berani??


20 comments:

  1. haha~..nice tips tp xbrani buat lah,..haha~

    ReplyDelete
  2. tambah 1 g...jalan depan guys then prot prot prot...oppsss terkentut plak...haha...

    ReplyDelete
  3. korek idung xde dlm list ke? hahaha

    ReplyDelete
  4. tang part menguap sebesar alam tu,
    sila buat aksi lidah sikit, sure nampak cam singa lapor..

    kamu terlupa!!
    makan bagi meleleh,
    cam bihun tu, bagi panjang panjang,
    then bihun yang tergantung tu,
    sila jangan sedut or camcakan kedalam mulut.

    sila flick kepala anda agar bihun tu 'dihayunkan' ke dalam mulut.
    memang nampak cam boya makan mayat :D heheh

    TAKUUUUTTT!!!

    ReplyDelete
  5. tapi kalau hati dah berkenang.. wat la ape saje.. tetap nak ngurat. :D

    ReplyDelete
  6. naturally perangai sy macam tu..hahahaha..tp xde sape pun nak stalk..ahahahah

    ReplyDelete
  7. saya BERANI! tapi dalam mimpi je. hahaha :D

    ReplyDelete
  8. tapi laki kalau dah gatal..gatal jugak kan.makcik makcik pun dia boleh mengurat. hehe

    ReplyDelete
  9. ada bran??
    hehe dpt duet x kalo buat
    hhehee :D

    ReplyDelete
  10. kentut kuat kuat nescaya tak ada yg nak mengurat dah...

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi