Sunday, September 11, 2011

ciri2 lelaki yang langsung tak jadi pojaan hatiku

Assalammualaikum..

   Laki ni sikap yang kite tak payah. Laki ni payah difahami. Tapi tulah. Nak ke paham kerenah dorang susah weh. Kat bawah ni daku share dengan korang ciri2 laki yang langsung tak menambat hati daku untuk dibuat suami.

  • bajet hensem @ macho
Alergic dengan laki cam ni. Ade sorang mamat MPP budak engineer kat upm tu macam ni. He was my fren's fren. Memang die ade rupe tapi kau tahu gaye die belagak nak gilos sebab muke die ala chinese look. Erk! "aku mix pakistan kau tak tau"

  • terlalu menunjuk status
Status kat sini means kemewahan. Nak tunjuk die tu kaye konon kat kafe kua kan duit rm50. Jenis gini daku pandang senyum kambeng je.

  • kurang ajar
Laki yang camni sory to say lah ke longkang terus. Kalau dah dengan kite pun die dah kurang ajar dengan orang lain ape tah lagi kan. 

  • pengotor
Erk. Korang pun mesti tak suke kan. Daku bukan ape,cume tak minat la dengan laki pengotor ni. Macam tak jage diri tu. At least bagilah kemas sikit kan. Baru selera haha.NI kang tengok berjambang kusut masai.

  • panas baran

Walamak laki spesis ni lagilah jangan harap nak jadi laki. Silap ari bulan lebam bijik  mate.

  • sombong
Yang jenis camni ade tapi tak bape lah kot. Sombong sangat kawan dengan monyetlah

  • terlalu pentingkan pangkat @ status
Bukan nak kate apelah,skang zaman dah kaye2 kan. Jenis yang memilih nak yang same taraf ni mesti ade lagi. Tak minat dengan laki yang tersangat berkire dengan status @ level yang die ade even dalam berkawan. Demand seh!

  • rakus
Paham2 lah ape maksud daku kat sini. Haha. Rakus dalam banyak hal contohnye :
  1. makan
  2. nafsu
  3. soal hidup
   Sangat2 mintak dijauhkan dengan lelaki2 sebegini. Semoga dia adalah jodoh daku yang terbaik. Amin. So korang yang dah ade pakwe tu agak2 kalau ade ciri2 cam ni yang tak dapat dibendung lagi tu,pikir2 lah sebelum nak jadikan calon suami.

   Untuk diri kite jugak. Laki ni susah nak diinterprete.

nak laki cam ni bole??

p/s : penat wooooooooooooo 

17 comments:

  1. wuahahahaha... nasib baek aku xde dalam status tu wink wink wink!

    jom bersantai...like taw!

    ReplyDelete
  2. selalunya ciri2 ni boleh nmpk bila dah kahwin...sebelum kahwin pijak semut pon tak mati...hahaha

    ReplyDelete
  3. perempuan yg baik untuk lelaki yg baik, begitulah sebaliknya. terima kasih najihah...

    http://sun3tpini.blogspot.com/2011/09/my-top-25-commentators.html

    ReplyDelete
  4. hehe, betul cik najihah! semua yg awak listed tu saya benci. merokok pun! :P so yg merokok tu sorry i cant stand u guys. boleh mati kot saya bau rokok. wuuuu

    ReplyDelete
  5. wow. kena buang perangai tak elok pasni. hehehehe

    ReplyDelete
  6. Kancil setuju dengan pandangan Farhan tu...apapun kena menilai lebih lama macam tu

    ReplyDelete
  7. @Namee Roslan

    same with me namee..
    sangat2 x suke lelaki yg merokok..alergik!

    ReplyDelete
  8. Alamak.sy yang 1st tu la.err tp x bajet kot.tp mmg.hemsem.wakakka:p

    ReplyDelete
  9. hehe. kalau ketul2 maca aron aziz pon ai nak. ;)

    ReplyDelete
  10. akak setuju...semua tu akak mmg sgt xsuke.. dan paaaaaaaaaaaaling xsuke, lelaki pengotor!! demm

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi