Sunday, September 11, 2011

blog yang daku rase patut pemes (PART 1)

Assalammualaikum..

   Walamak. Sedih gilos pegi kafe tapi macam tak de ape yang terjual. Huwaaaa. Nasib ade ehem2 tolong belikan makanan kat lua ngee. Oklah. Skang ni banyak sangat blog yang wujud kan. Dari kace mate daku yang berblog baru setahun ni kan (bajet lame sangat ) daku ade lah tengok potensi2 mereka2 yang patut pemes ni.

   Blog2 yang daku listkan ni selalu jugak daku datang bace entry & komen. Mane tau kalau korang pon setuju dengan daku kan. Jom tengok mane tau ade blog korang ngee
  1.  myera nyera
  2.  syafiqa karim
  3.  adam fikri
  4.  anis adila
  5. shera
  6. cik aish
  7. faiz tapit
  8. gary
  9. anis melon
  10. fadzlina zaman
   Ok cukup 10 ni dulu ye. Daku listkan blog sebab ape?Sebab entry2 dorang sangat2 menarik perhatrian daku untuk terus bace blog dorang. Dah tergode haha. Btw korang pegilah follow sekali kalau berkenan ye. Esok sambung part 2 pulak.

40 comments:

  1. adam fikri mmg terbaik
    yg lain2 tue xpnh lg plak terjah
    hoho

    ReplyDelete
  2. hamboi.
    ehem2 beli? untunglaa :D

    blog yg femes bukan bergantung kepada follower yg ramai kankan?
    tapi kepada pengisian blog yg menarik dan berilmiah :)

    p/s ; blog ck najihah pun dah cukup menarik utk dibace selalu..

    ReplyDelete
  3. @ayuyuuu :)

    ehem2..
    aah..x semestinye follower ramai..
    alhamdulillah thanks :)

    ReplyDelete
  4. amboi fara... duk kat kolej pon smpt lg ye update belog ^_^

    ReplyDelete
  5. hahha mcm mne blog shera boleh tersenarai dalam kategori ni.. malu pulak..

    blog fara pun shera suka baca.. serius.. dah tak nak miss.. hehe.. ^_^

    ReplyDelete
  6. tgh terjah blog2 tu, thanx for the recommandation :)

    ReplyDelete
  7. this is good. semua saya baca!! :D hehe. baik cik najihah buat entry macam ni. :) tak kedekut kongsi traffic :)

    ReplyDelete
  8. @Shaherah

    sebab blog shera bes..
    hihi tenkiu shera..blog shera pun kite x penah miss

    ReplyDelete
  9. lalalala...saya bersetuju..tq sangat2..

    ReplyDelete
  10. Kancil tak tersenarai...huhuhu...sedihnya...hahaha...tahniah kepada mereka sebab mereka yang terbaik dalam list blog Cik Najihah..

    semoga mereka akan bergerak lebih jauh dan menjadi salah satu blogger popular

    ReplyDelete
  11. waaa. byk ni, hihi. blog saya? tibe2.

    ReplyDelete
  12. wahh thanks sbb bg dis list. nak terjahh hihi

    ReplyDelete
  13. oooo ...
    mesti terjah ni! btw, banyak gak dlm list tu yg memang saya dah kenal dan ikut! :)

    ReplyDelete
  14. @Kancil 8349

    kancil akan ade juge nanti..jagan sedih ye...keep on blogging

    ReplyDelete
  15. cik najihah, thanks eh!! sori. tak perasan entry ni -.- hari ni gak blur haha

    http://mywithoutreasonii.blogspot.com/2011/09/cik-najihah-yang-promote-rupanya.html

    ReplyDelete
  16. cop-cop. mane ade 11 tu. 10 jek. terpromote anis tu dua kali hehe

    ReplyDelete
  17. ooh syp2 je list kan blog aish..hehe..thanks ye..

    nak terjah blog lain yg najihah listkan tu la..:)

    ReplyDelete
  18. akak pon ade..hahaha..tak pemes pon xpele..weee..tneks fara..:)

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi