Saturday, September 3, 2011

bende yang korang mesti bawak kat U

Assalammualaikum..

   Esok korang budak2 yang nak masuk U ni nak daftar kan. Ha meh sini daku nak share dengan korang ape yang patut korang bawak pegi U tu :

  • bantal & teddy bear
Sonok kau bantal banyak2. Pastu nak boleh ke bawak pegi ke bilik sume orang pandang kau. Pemes nyah.
  • mp3
Mase kat dewan kan ade taklimat bagai & konpem bosan weh. Tu yang masuk UPM kau akan rase ngantuk gile kat dewan besar gilos tu. Jadi bawak mp3 sumbat pastu tido.Pastu PU kejut kau. Terpinga2
  • tudung sarung yang banyak
Zaman daku dulu tak de lagi tudung2 sarung ni. Haha. Pakai tudung bawal. Skang dah ade tudung sarung sarung je terus
  • kamera
Amik gamba banyak2 pastu tayang kat blog. Kate hobi blogger kan haha. Orang dok ceramah kat depan kite bergamba kat belakang. Bes woo

   Haha. Ha eksited kemas2 barang jangan sampai lupe pulak ye. Kang naye. Buat adik2 yang nak masuk ke UPM tu daku ucapkan SELAMAT DATANG. Kalau jumpe daku tepi jalan tengah tunggu bas tu tegurlah jangan segan2 ye. Haha. (Bajet kau pemes jiha)

   Bes woo life student ni. Tak yah nangis2 duk kolej. Selamat menjalani kehidupan di U ye korang.

jumpe minah ni tepi jalan jangan takut nak tegur hahaha

p/s : otak dah beku wei nak blajo gane. Walamak

19 comments:

  1. hehe lagi satu gambar mak ayah! hehe. tapi tu boleh keep dalam hp kan :) seronok zaman belajar nih. so patut enjoy sepuasnya. nnti dah keja rasa nk blaja balik :)

    ReplyDelete
  2. tang asigment tu yg x best =.=''

    ReplyDelete
  3. ahaha bagus2...semangat nak blajo!

    ReplyDelete
  4. semua tu memang wajib kak oi except for tudung sarung. saya tak pakai tudung ekspres. tetap menjadi gadis ayu yang suka memakai tudung bawal. hahahaha :D

    ReplyDelete
  5. by the way, insya Allah kalau jumpa tetap tegur kan? huehue

    ReplyDelete
  6. uwuwuwuwuwu. nanti tak boley bangun lambat2 lagi :(

    ReplyDelete
  7. selamat berjuang!
    neway, from UPM yeh?
    woh wohh. syiokkk nyehh :D


    teringinnn~

    ReplyDelete
  8. haha.. ape la.. selamat kembali ke u^^ kita cuti lagi semingu la~~

    ReplyDelete
  9. @hira

    hahaha awak selesa x pe hihi..
    tegur lah hihi

    ReplyDelete
  10. ha'ah.. otak dh karat2 ni haa.. wuwuwuwu

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi