Sunday, September 18, 2011

Hadiah Untuk GA - Jangan juling suda

Assalammualaikum..

   Hai semua. Ya Allah penatnye wei. Adoii. Daku nak update hadiah untuk GA daku yang 1st ni. Opss jangan juling suda. Alhamdulillah dengan berbekalkan duit yang sikit daku adelah sediakan beberapa jenis hadiah.

5 helai shawl

3 bekas serbaguna

1 helai tshirt cap terengganu

12 key chain

So total sume ade 21 hadiah untuk korang dapatkan. Amacam? Berbulu tak mate?
Sory lah weh daku tak pandai nak pilih hadiah. Mane yang daku rase comel & sesuai daku rembat je.

So sape2 yang tak join lagi tu silelah join kan diri anda ye


p/s : tengah rush nak balik kolej tapi tak de air. Memang bunguks lah

41 comments:

  1. ok..now, sy sdg juling bijik mata.. *nak2!!

    ReplyDelete
  2. berbulu mata!!! wahahaha best yer hadiah!! ^^,

    ReplyDelete
  3. keychain pun jadi laa.. kalau boleh, mak nak shawl nyah!!! hahahaha

    ReplyDelete
  4. tertarik ny tengok shawl 2..huhuhuh....

    ReplyDelete
  5. waaa beejuling2 mata dah ni..nak semua bole??haha

    ReplyDelete
  6. bnyk nye hadiah...huhu...ntah2 najihah nie upm sbb kawan sya kolej 17 upm pun xde air...huhuhu

    ReplyDelete
  7. hadiah sungguh lumayan!!! :D yg shawl tu haa! mahuu!

    ReplyDelete
  8. sye nak shawl tu
    tp sye xnk masuk ga
    hahaa :)

    rajin akq bt ga
    saya nak join nt
    bg sye mng aw
    heheee :P

    ReplyDelete
  9. wahhh~ nak2! nak semua..hahaha
    *tamak

    ReplyDelete
  10. semua mcm adiah tok gurl je.. cmne nie?? hahaha

    ReplyDelete
  11. wah wah wah.. shera juling mata tengok shawl ngan bekas serba guna uh. hehe..

    ReplyDelete
  12. HAHA comel comel nya hadiahh :D


    best kott.

    memang hot lah giveaway kak fara, dapat sambutan :) tahniah2.

    ReplyDelete
  13. mata da juling da bab tngok adiah2 tu..hahaha

    ReplyDelete
  14. terjoleng2 dah nk tersembul dah mate
    hehehehehe

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi