Tuesday, September 20, 2011

Kau tahu tak sangat bengang bile

Assalammualaikum..

ENTRY LUAHAN HATI

   Hai semua! Ok hari ni entry pendek je. Kau penah rase tak bengang tahap gile2 punye. Bengang gile bile :
  • senior yang sepatutnye amik subjek tu sem2 lepas tetibe sebok nak amik sem ni menyebabkan kami tak boleh amik subjek itu!
  • nak log in tapi tak bole padehal dah daftar
  • senior buat muke innocent macam hantu
  Ok cukup tahap bengang nak gile wei. Babai

p/s : ase nak tumbuk muke senior2 tu sape suruh tak amik sem dulu yang ade 25 orang je student. Pastu sebab kau kami kene drop subjek. Dem


23 comments:

  1. dik, normal la tu.. ataupun depa repeat paper.. haha

    ReplyDelete
  2. haha..kesian...ko bru dftr kos k weyh??

    ReplyDelete
  3. tetap comel walaupun muka baby tu mcm bengang giler

    ReplyDelete
  4. patut nya pihak universiti la yang kena tambah kelas lagi. diorang tu repeat la tu. kalau tak takkan nak amek subjek dua kali..

    ReplyDelete
  5. senior menyusahkan. haha, patut menyenangkan junior. kadang2 diorg saja drop subject sbb nk jaga pointer diorg. takut carry banyak2 subject tak boleh bawak.

    ReplyDelete
  6. haha adoi comel betul cik najihah kita ni geram :P

    ReplyDelete
  7. tak suka kalo ad snior y cmtu. sakitkan hati sgt2

    ReplyDelete
  8. haha. sabar je lah fara.

    dah kurang belum bengangnya ni? hehehe ;p

    ReplyDelete
  9. @iejjah

    x la..subjek tu suppose utk kitorang bukan dorang

    ReplyDelete
  10. diorg sja nak uji keimanan.... hehe

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi