Monday, September 12, 2011

perkara yang tak diduga

Assalammualaikum..

   Selamat pagi. Hari ni nak mulekan update dengan hati yang sedih boleh? Tahu tak ape yang terjadi kat daku mase first day first class ni?


  • tertinggal bas nak pegi kelas ( kelas jauh )
  • bangun lambat
  • stokin tak de
  • baju + tudung tak sempat nak iron
   See how disaster hari ni. Ok bai

33 comments:

  1. kesiannya...aku punya kasut siap tertinggal kat rumah...hahaha

    abis tu pegi kelas tak tadi?

    ReplyDelete
  2. erkk...sempat pulak cik najihah update belog



    p/s sis harini tak jadi ke upm....supervisor Bz melayan student baru sana sini~~ Nway..UPM kod etika berpakaian dia camne ek?

    ReplyDelete
  3. malam ni siap2 iron baju dengan tudung..

    ReplyDelete
  4. first day kan.. mcm2 yg tak kne.. slalu mcm tu.. menci kan.. >.<"

    ReplyDelete
  5. hehehe. biasalah tu first day sem baru kan. ;p

    ReplyDelete
  6. haha,,kesian sbb dh tkr bas.. klu kafe dh xbest, kite g kafe kt bgn admin je la..akak nk mkn chicken chop n laksa la.. *ada lg ker??

    ReplyDelete
  7. hahaha ni mesti excited nak masuk sem baru kan...hahha

    ReplyDelete
  8. @Farhan Hanif

    x la weh..on9 ni hahaha
    ko lagi bes dari aku kan

    ReplyDelete
  9. laa sian cik najihah. takpe ye..nnti pasang alarm kuat2..

    ReplyDelete
  10. saya selalu bangun lambat!! haha :D sebab tidur lmbat mengadap fb!

    ReplyDelete
  11. hehehehe. aku dah slalu sgt bangun lambat. baik kan aku? hahahahha

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi