Sunday, September 4, 2011

Selamat Hari Raya Aidilfitri : Salam Lebaran

Assalammualaikum..

STICKY POST SAMPAI SEMINGGU HARI RAYE


Maaf kad raye buruk sangat. Sory tak pandai nak edit lawa2 buat lawa2 just mampu buat yang ni untuk korang semua.
Kat sini daku nak letak awal2 sebab nanti dah cuti raye oi. Tinggal lagi 6 hari

- Selamat Hari Raya Aidilfitri
- Ampun maaf dipinta andai ade entry2 & kata2 daku yang buat korang sentap
- Korang yang drive tu drive elok2 tau. Kang raye kat hospital tak bes 
- Daku hepy sangat2 dapat kawan alam maya macam korang

SALAM LEBARAN

nah lagu raye untuk korang



p/s : nanti cuti seminggu. Wa akan rindu same korang semua nyah. Muah! Tata

61 comments:

  1. Selamat Hari Raya, Maaf zahir dan batin. huhu

    ReplyDelete
  2. SELAMAT HARI RAYE!!!!!!:)

    ReplyDelete
  3. Selamat hari raya Cik Najihah...:) moga ingat selalu kat blog Kancil...hehehe...jangan ingat kat orangnya..ndak hensem...hahahaha

    ReplyDelete
  4. selamat hari raya dik.. minta maaf ye klu ada slh.. blik upm nt bw kuih raya bebanyak eh..akak serbu K16..

    ReplyDelete
  5. selamat hari raya.. :D ampun maaf dipinta

    ReplyDelete
  6. selamat hari raya cik najihah! maaf zahir & batin.jemput dtg raya kat umh.hehe :P

    ReplyDelete
  7. join segmen bro..stiky post seminggu..salam syawal kt awak, singgah la rumah..dekat je rumah bro kalau dari temerloh tu.

    ReplyDelete
  8. join segmen bro..stiky post seminggu..salam syawal kt awak, singgah la rumah..dekat je rumah bro kalau dari temerloh tu.

    ReplyDelete
  9. @Mimie.

    hihi..slamat juge..
    wah kalau dekat kan

    ReplyDelete
  10. arigatou!!! :D

    aku ad buat komik raya..blum publish lg nanti bca ya.. :)

    ReplyDelete
  11. selamat hari raya dear.. ampun maaf di pinta!

    ReplyDelete
  12. slamat ari raye. hehehehe. makan byk2 raya pertama nti.. :D

    ReplyDelete
  13. selamat hari raya aidilfitri akak sayang :)

    ReplyDelete
  14. Selamat Hari Raya sayang :) Salah silap mintak maaf ya. Terkurang or terlebih tu mintak halal ya.

    ReplyDelete
  15. hamboi...siap sticky post lagi..selamat hari raye cik najihah :)

    ReplyDelete
  16. same same maaf..hehe..nak raye..nak raye..

    ReplyDelete
  17. samala kt ni yer dear..

    maaf andai ada trslh or tksr yer..

    hati2 okies..

    ReplyDelete
  18. nice one ;D

    jgn lupa bca komik raya :D

    ReplyDelete
  19. selamat hari raya maaf zahir dan batin cik najihah! :)

    ReplyDelete
  20. selamat hari raya syg....

    ampun dan maaf andai ada tersalah kata sepanjang kita kenal yer...;-)

    ReplyDelete
  21. slmt hari raya yunk. takde duit raye ke??hikhikhik..larikkk

    ReplyDelete
  22. SELAMAT HARI RAYE MAAP ZAHIR BATIN...
    jumpe nnt yaw~ :D

    ReplyDelete
  23. selamat beraya fara!






    maap zahir batin ok. ;)

    ReplyDelete
  24. selamat hari raya..:)..

    hati2 drive tuh hehe

    ReplyDelete
  25. selamat hari rayaaa farahh! mtk ampun dan maap jugak ye! hehe

    ReplyDelete
  26. Hi, Assalamualaikum. Macammana persiapan raya awak? Exited tak? Jom ke blog saya sekejap sebab saya ada sediakan 1 tutorial shawl yang mungkin best untuk awak gayakan nanti. Eceh.. hihi >>

    http://imedianna.blogspot.com/2011/08/tutorial-untuk-gegurl-di-hari-raya.html

    #sudi follow blog kalau suka

    ReplyDelete
  27. dunia blog bakal sunyi buat seketika . hehe, semua pakat enjoy rendang n lemang :D btw, selamat hari raya. enjoy reading urs. :)

    ReplyDelete
  28. xkn rindu cmtuh jer?mane duet raya? :D

    ReplyDelete
  29. Selamat hari raya untuk awak juga..semoga gembira disamping keluarga tercinta..

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tekan Sini