Wednesday, September 14, 2011

blog yang patut pemes ( PART 3 )

Assalammualaikum..

   Ni nak sambung blog yang daku rase patut pemes part 3 pulak. Sape2 yang terlepas tengok PART 2  & PART 1 pegilah tengok skang. Memang tak rugi korang masuk blog dorang. Konpem bes punye. Jom stalk blog yang ni pulak.

Jap,tengah juling mate ni. Jom continue
Ok cukuplah sampai sini dulu ye. Next time daku list lagi. Act daku bukan tak nak pilih blog yang lain tapi ade blog tu tak update sampai berminggu,ade tu blog tak dapat nak bukak. Tu lah antara masalah. Daku tak kate blog yang lain tak bes tapi ni sume dari pandangan daku lepas bace blog korang. Lain orang lain cite rase kan.

So jangan lah ade yang rase cemburu ke,sedih ke ape ke sebab daku tak pilih blog awak. Ye sayang. Sekian.

38 comments:

  1. hahaha...apapun tahniah kerana dapat listkan semua nama blog mereka...

    ReplyDelete
  2. alaa. blog aku tak de pun jihah.. majok!

    ReplyDelete
  3. banyak jugak neh....la ne xsempat nak terjah or update blog..huawawwa

    ReplyDelete
  4. erkk.. blog daku pon hado.. haha.. terima kasih daun keladi yek ! :D

    ReplyDelete
  5. saiazuan tu pocket baca, dan komen,
    shazwan tu pung pocket baca, tak selalu komen.

    thank you memperkenalkan new blogger for us to read, ada gak tpt nak gi lepas nih :D

    ReplyDelete
  6. weeeeee
    list baruuuuuu
    suke2!
    tahniah2 sumeee nye =]

    ReplyDelete
  7. wah semuanya best-best belaka..bilalah agaknya boleh masuk dlm list nie kann >;3

    ReplyDelete
  8. belog anda jugak patut pemes wahai cik Najihah. :D

    ReplyDelete
  9. waahh.... cik soly pun ade.

    *kembang..hahhaa

    ReplyDelete
  10. tak cemburu pun . dah masuk dalam list part 2 .. ahahahaa :)

    ReplyDelete
  11. rajinnya awk listkn blog... hehe.. anyway, mekaseh ye.. :)

    ReplyDelete
  12. hehehhe. thanks dear. ;)


    walaupun blog kite tak lah se best mana. ;)

    ReplyDelete
  13. cik fad?cik puan la dik..hehehe..thanks..tapi xnak la famous..nanti cik anon kejar..haha..najihah xpela..cun meletop2 kena kejar ngan anon hensem..hehe

    ReplyDelete
  14. eh2!tima kasih fara sebab jadi jiran yang baik..hehe..dan tima kasih sebab listkan blog akk..kamu memang popular..hehe

    ReplyDelete
  15. akak baru terperasan kat part 1...weee..tenks erk fara..blog fara lg patut pemes..hehehe...

    ReplyDelete
  16. @Pocket

    most welkem..
    at least kenal jugak blog2 lain kan

    ReplyDelete
  17. @'Siti Nurazwaniza

    insyaAllah nnti ade lah tu :)
    keep on blogging

    ReplyDelete
  18. @'Siti Nurazwaniza

    insyaAllah nnti ade lah tu :)
    keep on blogging

    ReplyDelete
  19. @mizzkechique

    sy listkan yang mane sy suke hihi..
    same2 kak

    ReplyDelete
  20. @siti kektus

    welkem..kalau x bes x terlist kat sini hee

    ReplyDelete
  21. @Fad

    alaaa silaplah kak..ngeee
    sory2..
    welkem kak..tolong sesame sendiri kan

    ReplyDelete
  22. ooomakgarddd....tenkiu2 cik najihah cyg !! tp....layak ke diri ini..ouh!..

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi