Thursday, September 22, 2011

million thanks to those blogger, people & Bini2 Ku Gangster!

Assalammualaikum..

   Petang tadi tengok Bini2 Ku Gangster. Wa cakap memang lawak gilos & sweet sangat2 Yana & Sam. Walamak. Hero Paling hot skang Sam tu lah bersepah2 muke die kat sume filem hoho. Upcoming 8 Jam & Songlap.


   Kat sini daku nak buat special entry & million thanks for those blogger & people yang buat entry & wish bufday daku semalam. Tekanlah header dorang pastu bace ape dorang taip kat entry tu ye.


kak tina


anis adila aris @ angah


kancil 


zaty @ budak sebelah katil


Jom pegi melawat blog dorang. Thanks for iwan too belanje wayang haha. Then million thanks too semua yang wish kat fb & blog juge. Semoga Allah merahmati kamu semua.

p/s : bz gilos weekend. Ade je yang nak berjumpe haha

31 comments:

  1. sweet 20 yeahh?

    samasama kasih :) hii

    ReplyDelete
  2. kire adik la ni.. hepi belated besday dik =)

    ReplyDelete
  3. aik...
    org blnje tgk wyg thanx je..
    hahaha..
    xde2 nnti kene bls blk...

    ReplyDelete
  4. dh2 cukup2 berblogging...
    g siap kn lab report 2...
    nk hadiah besor2 g mtx kn kakak..
    hahaha

    ReplyDelete
  5. best ea cter nyer.. kalau best.. shera nk g tgk lar nnti.. hehe..

    ReplyDelete
  6. dh kuar ke??nk nengok..nk nengok..huhu

    ReplyDelete
  7. baru plan nak tengok ari ahad nanti cerita tu. ;p


    eceh, dah serupa retis la tu bz memanjang. keh keh keh ;p

    ReplyDelete
  8. wahaa, tp cite melayu ni dah buat saya kecewa selalu lah. tu yg rse xde mood nk layan dah. hmmm, happy birthday sweety :D

    ReplyDelete
  9. aik....kami dapat hadiah juga ke...hehehe...anyway...thanks...moga dimurahkan rezeki kamu.......

    ReplyDelete
  10. belum sempat terjah pawagam lagi ni...hee..

    ReplyDelete
  11. most welkem dear.. ada ms akak belanja awk tgk wayang lak eh.. :)

    ReplyDelete
  12. @Namee Roslan

    sy pon jarang tengok cite melayu kat pawagam..huhu donlod je..

    ReplyDelete
  13. wah wah. busynya. ok, tak boleh jumpa. haha :D

    ReplyDelete
  14. terima kasih

    http://kancil8349.blogspot.com/2011/09/punca-traffik-kancil-8349-minggu.html

    ReplyDelete
  15. salam, saya follow site comel ini, jemputlah join segmen saya di http://halimbalqis.blogspot.com/2011/10/segmen-mari-berkenalan.html. tarikh tutup hujung bulan nie...

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi