Wednesday, September 7, 2011

nak tanye. Korang jawabkan

Assalammualaikum..


KALAU KITE DAH JATUH CINTA KITE RASE CANE EH?

**tetibe tercaps lock 

36 comments:

  1. Takde perasaan..eh tetibe..
    ntah la..tak tau..hehehe..
    LOVE in something you can't express it with words..i think

    ReplyDelete
  2. mukee blushing bila dapat mesej atau nampak dia. rasa bahagia sangat-sangat dengan dia hahaha. padahal baru jatuh cinta jek tu.

    ReplyDelete
  3. rase cam tak tenteram je dunia ni. ade yg tak kena. mcam dunia ni kite dan dia je. haha. ceewah~

    mandi tak basah, tidur tak lena,

    ReplyDelete
  4. awak sudah jatuh cintakah cik najihah? hehhehe.

    setiap org, lain rsenye. mesti lain!

    satu je perasaan yg sama,
    BERDEBAR-DEBAR :)

    ReplyDelete
  5. jengjengjeng adakah si dia tahu? hihihihihi ^^, best ni kalu dapat usik orang yang tengah melayan hati berbunge-bunge ^^,

    ReplyDelete
  6. @Myera Nyera

    konpemlah si die x tau..hahaha...
    ala jangan la usik, segan ni hihi

    ReplyDelete
  7. rasa macam nak ketuk2 kepala...*lol..hahaha

    ReplyDelete
  8. jengjengjeng. so awak buat entry ni untuk kepastian ke? nak pastikan yang awak ni bebetul got crush ke? :D

    ReplyDelete
  9. @Myera Nyera

    may be lah kot..a bit kepastian huhu..
    konpius2

    ReplyDelete
  10. jangan senyum sorang-sorang kang ada yang kata sewel kang hahak ^^, alolo. siapakah jejaka yang bertuah itu wahai cik najihah :P

    ReplyDelete
  11. @Myera Nyera

    nak senyum jugak ngeee..
    he was my abah's staff kat sini huhu

    ReplyDelete
  12. cinta tu mcm mne ea.. kalau kita wat ape2.. kita senyum tetiba.. nanti bila kita tanye kanape aku senyum? kita pun tak tahu nk jawab ape.. hehe..

    ReplyDelete
  13. cinta....lebih asyik kalau kita terbayang2 pada orang yang kita rindu sehingga dalam mimpi pun muncul...malah ada kalanya kita asyik bertanya apa yang dibuatnya...malah bila berjumpa dengannya kita menjadi tidak siuman dibuatnya. Hehehe...

    ReplyDelete
  14. he2,,rsa best n tingin nk tgok dia ari2...ho2..

    ReplyDelete
  15. rasa dunia neh kita y punya..hehe...bahagia ja n tersenyum..;-)

    ReplyDelete
  16. haha.

    tiba2 kite rasa kite suka cara dia, semua tentang dia lah. ;)

    ReplyDelete
  17. ada orang da jatuh chenta ke ni? hehehe

    ReplyDelete
  18. kite rase..kite rase..macam na bako aje..weeee..

    psstt..dah ade rase jatuh cinta ke..weee

    ReplyDelete
  19. alolo.. sweetnye fara.. nway, ak pun ad jatuh cinta gakk lately. tpi crush jela. dia tggi gila, putih, dia suka pkai sweater merah, dia sexy, dia smart gila sbb pkai kemeja. mcm hero novel.. pastu ak panggil dia "abg tggi" tpi dia ank mak.. tpi mak dia suka tegur ak.. yes yes ! haha!

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi