Tuesday, September 13, 2011

blog yang patut pemes ( PART 2 )

Assalammualaikum..

   Mostly yang kecewa sebab tak tersenarai dalam blog yang patut pemes part 1. Korang tau tak kenape daku pilih blog2 dorang? Sebab :

  • entry dorang bes & menarik
  • memang patut pun pemes
   So jangan lah pertikaikan kenape. Ok. Tak semestinye nak pemes tu follower mesti kene banyak kan. So malam ni daku listkan blog yang patut pemes part 2 pulak. Tengok lah mane tau terpilih hee.
   Cukup lah ni dulu. Ade lagi sambungan. Lagi pon dorang ni selalu komen entry daku. List kat atas ni mostly highly recommended! sekian

64 comments:

  1. wah2.. pengomen setia kan tu?? heheh..

    btoi3.. follower ramai xguna lau pembaca nan hadoo..ngeh3..

    ReplyDelete
  2. xde lagi dlm senarai.. sobs..



    hehe joking je

    ReplyDelete
  3. tiada tersenarai.haha #perasan blog sendiri best

    ReplyDelete
  4. femes ke tak femes ke tape...asal ada gk org dtg singgah blog kita..kan

    ReplyDelete
  5. Saya tak akan disenaraikan..hehe =D

    ReplyDelete
  6. fuhhhhh.. dorang memang best! :D

    ReplyDelete
  7. yay kucing ada!! hehe. najihah baik. selalu featured blog :) blogger contoh ni!

    ReplyDelete
  8. @nuyui a.k.a miss NUSHA

    tu la x gune follower banyak pun kalau x de pembaca setia kan

    ReplyDelete
  9. @Namee Roslan

    hihi just be honest je..
    hihi blog dorang mmg bes

    ReplyDelete
  10. ohhoooo..ada bias di situ....'sbb derang rajin mengkomen'..

    heeheee...pepon...derang memang pemes..

    ReplyDelete
  11. terbaik! yg tu ada jugak jijah g blog dorang..mmg best..ngeee

    ReplyDelete
  12. blog retis ni...yang senaraikan ni pon bakal retis gak....=D

    ReplyDelete
  13. ila baru sempat on9 harine...

    tgk2 macam ada nama ja dalam list tu..hehe

    blog ne pun fames jugak kan..;-)

    ReplyDelete
  14. heeeeee
    abyk gak belog yg mimi selalu bace ade kat situ
    hehehehe

    ReplyDelete
  15. ehh ada belog nadh ka? maceh sgt najihah. terharu neh..

    ReplyDelete
  16. wahh komentar setia?
    good :)


    keep it up for them.

    ReplyDelete
  17. menympt jugk akq updted blog ek
    ptot akq pon peymes jugk an :D.saya bru updted ptg td,tu pon men goreng je.haha..

    p/s: btw lain tu.biasala kan
    haha

    ReplyDelete
  18. terima kasih cik Najihah...

    kalau tak mengomen blog orang...orang tak kenal kita...tu pesan rakan blogger Kancil...

    ReplyDelete
  19. btl la dik..kebanyakan diorg ni akak dh follow dh, mmg syiok entry diorg.. :)

    ReplyDelete
  20. wah..hebat la dorg..heeee..tak semua blog nie akk pnh pg..

    ReplyDelete
  21. eh..eh... ada nama kita~ time kasih cik jihah atas complimentary tu.. sgt terharu..sob2!!!

    ReplyDelete
  22. blogger picisan ni datang mengadap..p

    ReplyDelete
  23. heee:)ya lor..dorang sume mmg best:)hehe

    ReplyDelete
  24. memang patut pemes dieorang2 ni.. shera pun slalu singgah blog dieorang.. ^_^

    ReplyDelete
  25. hey najihah..
    [melawat dengan tangan kosong]

    tapi bersama jutaan terima kasih hehe.

    ReplyDelete
  26. woahhh , ada lak link belog Tia kan . ececeee . heaven kejap :)

    ReplyDelete
  27. thanks cik najihah..=)
    tak sangka tersenarai..
    appreciate that..

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi