Monday, October 17, 2011

Bejimba jimba : I city + UPM + Mines = Kelas kau nyah!

Assalammualaikum..

CAUTION!! ENTRY BANYAK GAMBAR

   Hai semua. Baru sempat nak update. Daku tak sehat lah. Got heavy flu & fever. Em. Ok lah jomlah cuci mate dnegan gamba2 ni ye. Jangan muak suda.


my mum was like me rite hihi


just date with this kid having tutti fruti** x bes sebab tak banyak topping
   Sempat jugak pegi Ekspo Pertanian + Pesta Konvo kat Bukit Ekspo. Pastu pegi pulak book fair kat MAEPS. Sumpit ramai gile2.

sebok dok cari2 sayur

bonsai ni harge die RM2300. Waw!!
Kat book fair ni  novel twilight yang berpuluh2 tu boleh dapat rm10 je. Dasat woo. Sekali tengok orang beli 1 beg bagasi tu ha.
Bole pulak lepas test terus hangout dengan my sista kat Mines. Teman die karoke sebab die tengah sedih. Kesian die. So ape lagi. Sakan lah nyanyi haha

buat inai free sempena deepavali. Awesome!
sistas..lap u ol
rommate @ kosmate @ lil sista

meet my older sista aiza
no komen


at this time my tooth was very da sakit lo
Last but not least.

kiutkan tuan belon tu hihi

carilah kawan yang sanggup bersusah senang dengan kite bukan yang hanye ingin ketawa saje dengan kite. Hargailah mereka selagi ade disisi. Sayang semua!
p/s : demam tak kebah :(

9 comments:

  1. haha..best nye.. cantik belon..haha..

    ReplyDelete
  2. p i-city tak ajakkkk.bole jumpa.dekat je pon :p
    haha

    quote last tu best

    ReplyDelete
  3. awat aku rasa ko tinggi sgt..
    weh, dari blik aku leh nmpak icity kowt..haha

    ReplyDelete
  4. best nye...akak ta penah lg sampai icty..:)

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi