Saturday, October 29, 2011

Sile singgah blog mereka sekarang ye!

Assalammualaikum..

   Hai semua. Malam ni daku nak review blog2 mereka ni. Kenape mereka ye? Seminggu ni & hari ni trafik daku datang banyak dari dorang. Alhamdulillah. Terime kasih korang semua. Jom lah singgah same. Dorang pun best2 tau.


Blogger ni mule2 daku ingat sombong. Tapi skang kami agak rapat since contact by fb. Dah macam akak daku dah. Tenkiu kak. Sayang akak. Plus entry die pon sentap2 weh



Daku baru je follow & kenal blogger ni. Peramah & selalu komen entry daku.


Ni sorang lagi blogger yang daku dah anggap macam kakak daku. Die baik sangat2. Seronok dapat kenal dengan die. Die seorang cikgu. Blog die bes sebab banyak entry yang bagi information. Die selalu jugak bagi nasihat. Lap u kak :)


Ni shera. Blog die pon bes. Entry more to personal but open. Shera peramah orangnye. Daku mule2 kenal pun dah mesra. 


She is soo beautiful. Terngin sangat nak jumpe die tapi tak dapat2 lagi. Hari tu die ade pomot beg dari blogshop die kat UPM tapi daku tak de. Hoping for meeting u sis


Die sangat rajin komen blog daku. Act daku pun tak sure die mude or tue dari daku mule2. Hihi sory dik. Entry kamu matang :)


Ni lagi 1 kakak yang rapat dengan daku. Selalu komen2 kat twitter,blog, fb. Entry die pon bes2. Sayang kamu juge kakak :)


Blog die sape yang tak tau memang bukan blogger sejati lagi lah hihi. Blog yang ni blog terkutuk okeh. Haha sape2 sentap padan muke.


Ni blog adik budak kolej daku. Kebetulan pulak dapat 1 kolej so jumpe lah selalu. Selalu ke? Btw selalu jugak mintak tolong ngan die. Blog die pun bes sebab entry die banyak yang pedas jugak. Sebab name daku same dengan die haha. Sentap kau

Daku baru jugak kenal blog cha ni. Rasenye die pun rajin komen blog daku jugak. Tapi seminggu ni trafik betul2 direct dari die. Tenkiu dear.


Sape tak kenal dengan namee ni. Entry berasap2 besnye. Dulu daku penah singgah blog die tapi die tak layan. Ok frust jap but then namee menjadi pengomen setia daku. Yey. Suke kau ye. Suke lah sebab blogger hebat datang komen tau. Tak sombong. Siyes namee peramah sangat. Suke banget blog die. 


Yang ni pon peramah jugak. Kakak jugak. Suke masuk blog die. Tenkiu kakak


semua yang diatas ni antara pengomen terajin blog daku. Ade lagi beberapa blog & daku akan review kemudian.  Daku ucapkan terime kasih buat semua blogger diatas ni sebab sumbangkan trafik untuk blog usang daku. Korang mesti singgah,terjah & follow belog dorang ye. 

Ingat

Follow bukan sebab terpakse tapi kualiti entry mereka. Ok bai

p/s : Alhamdulillah this blog being supported & appreciated by somebody. 









31 comments:

  1. weee
    semua blog2 ni besss

    hehe
    ramai gak yg selalu singgah
    cam namee
    soly
    shahera

    heeee.. =]

    btw...dah jwb TAG kamu tu..keke =]

    ReplyDelete
  2. dah selesai bw semua blog ni.. best2 belaka..

    ReplyDelete
  3. ayoooo
    pi tambah belog kite
    keke
    terharuuuu nyelahh
    mawu x tidur mlm nnti
    hahahaa

    maceh syg!
    muuuahhh =]

    ReplyDelete
  4. MK comot terbaik. haha :p

    **harap beliau tak baca comot tu. ^^

    ReplyDelete
  5. idop "she is Najihah" !!!!

    tetibe..hahhaa....

    ReplyDelete
  6. ~thanks dear!!:)
    sangat teruja terjah blog awak..hehe

    ReplyDelete
  7. ahaha, najihah sgt baik. selalu je featured blog saya yg tak best ni. tanpa pengomen dan pembaca, blog boleh jd bosan. sbb tu sy buka bloglist...hehehhe. hidup community blog :D bukan dunia kita sorang je kan. :D

    ReplyDelete
  8. ada blogger yang kenal..ada jugak yang tak kenal ni...heee~

    ReplyDelete
  9. banyak penyokong kau. hehehe. tahniah. aku dah jawab pun tag tu. cepat tengok! hahaha

    Dah Berapa Tahun Aku Tak Main Benda Tag Ni

    ReplyDelete
  10. yang lain dah kenal...yang lain pula belum kenal...akan terjah mereka...hehehe...nie yang best...dapat kenal blogger yang selalu komen blog Kamu

    ReplyDelete
  11. waaa..akk dah xde sumbang trfic kt sape sape dah..nak hupdate pon mood tak mari..weee

    ReplyDelete
  12. salam..time kasih yer najiha..
    terasa dihargai la pulak ada special entri mcm ni..

    ReplyDelete
  13. wah..

    kenal lily si twin..hehhe..

    tahniah jihah!

    ReplyDelete
  14. ya ampun fara.. hahha.. baru tgk ni ari.. ade name blog shera.. ehee.. >.<" thanks lar ^_^

    ReplyDelete
  15. Semua best2..Kita follow dan baca kualiti sesebuah entri kann..Tanpa pembaca sapelah kita :)

    ReplyDelete
  16. maaf. baru perasan ade nama ayu kat sini.

    appreciated much,kak fara ;) terima kasih banyak...

    semua blogger adelah bagus. depends by their attitude dlm penulisan dan komunikasi dgn yg lain:)

    ReplyDelete
  17. wahhh... nak terjah ni.. sungguh beruntung mereka2 itu ;)

    ReplyDelete
  18. baru dapat peluru nak serang balik..huhuhu..demam la dik..aik..nape tetinggal entry ni ek..hehehe..soooriii...hihi..patut byk trafik dtg dr blog awak minggu ni..huhu

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi