Thursday, October 13, 2011

Lelaki nerd Vs Lelaki macho

Assalammualaikum..

   Hai semua selamat pagi. Korang dah bekfest? Alhamdulillah.Skang ni lelaki ade mmacam2 jenis kan. Opss i mean spesis haha macam nerd, macho, hensem, macam2 lagi lah. So kalau tanye pompuan nak laki yang cane mesti yang ade rupe. Opss!! Bahaye tu.

  Kesian bagi lelaki nerd tu. Biasenye laki yang nerd ni laki yang specky. Opss!! Tapi daku suke je tengok. Cube tengok artis. Mane ade yang nerd sangat pon. Sume ade rupe.Kalau tak tak lakulah. Kalau korang lah kan, agak2 korang nak tak pakwe nerd?


   Bagi daku nerd ke macho ke depends pade laki tu jugak. Ade tu yang terlebih nerdy sangat sampai toleh kiri kanan pon tak nak. Nak cakap dengan pompuan ape tah lagi kan. Ish2. Laki nerd ni mostly kureng memberi perhatian pade pompuan @ menarik perhatian.

   Same goes to laki macho. Konon ade rupe macholah kan. Awww. Nak mintak sign lah macam tu. Sume laki pon macho. Tapi laki hilang macho bile :
  • kene sound dengan pompuan
  • terjatuh depan public
  • tak gentleman
  • kurang ajar
   So then laki2, agak2 korang ni macho tak? Ke nerd? Hello nerd tak semestinye dengan buku je ok. Laki nerd ni ade keistimewaan tau. Nak tau? Ni ha :
  • hensem
  • pendiam
  • admire ramai
   Kalau daku, daku nak laki yang cool. Hihi. Sebab daku ni garang. Ade pulak kan camtu. Ye lah api mane boleh sekali dengan api. So by then tak payah ade diskriminasi bagai pasal semua ni. Kalau dah cinte tu on aje lah tak kisah nred ke macho ke tak ke.

datuk K macho seh macam hero filem tamil tu kan



p/s : test lagi. Gud luck fara!

30 comments:

  1. si shapit yg mane ea..dua2 idak..hahah..

    ReplyDelete
  2. hurmm..akak suke yg low profile je..

    ReplyDelete
  3. ya.
    nerd satu!

    * mcam mintak roti canai


    lelaki oh lelaki. they're most complicated. benci -.-

    ReplyDelete
  4. nak tahu tak jenis2 perempuan di mata lelaki?
    hahaha...ade macam2...hehhee

    to my blog - Acapsuur (>,<)

    ReplyDelete
  5. haha, tak kisah la mcm mana pun, jnji dia ikhlas kan.. cewahh.. ensem laaa dato k tu.. kui3

    ReplyDelete
  6. hahaha.. shera suka tgk budak nerd.. sebab budak nerd ade karisma die tersendiri.. macho kurang ske.. tak tahu sbb ape.. macho2 pun mcm ade je x kne kat mata..

    hahaha.. Datuk K? Uishhh

    ReplyDelete
  7. alah lelaki macho tu
    macho pada rupe je
    tp kalau perangai tak macho
    tak kemana
    heheee
    kaloo yg nerd la
    imlu pnh didada
    huuu

    ReplyDelete
  8. cinta buta , macho ke nerd ? haha :P

    ReplyDelete
  9. saya prefer nerdy ! :D hehe. sbb comel. hee. so saya boleh buli buli dia. weee :D

    ReplyDelete
  10. kite kwn aje nan smue...teheeee..depa pun mnusia cm kite gk kn

    ReplyDelete
  11. Heee ~ Laki yang tak terlalu macho dan tak terlalu nerd adalah sangat cool ! :)

    ReplyDelete
  12. huhu.sy nak lelaki kurus tinggi boleh?hehehe

    ReplyDelete
  13. hahaha...
    shida suka laki tggi kurus not speaky...
    tp skrg sudah suka sama lelaki nsem rendah plus speaky...erkk..ahaks..:P
    ~~

    ReplyDelete
  14. hehehe
    same goes to uu!
    suke lelaki coooool je =]

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi