Tuesday, October 11, 2011

gelagat dalam kuliah - versi budak kos daku

Assalammualaikum..

   Hai semua. Selamat malam. Ok baru berkesempatan nak update sebab macam biase hari isnin hari penat daku. Besenye mesti korang dapat tengok macam2 gelagat dalam dewan kuliah mase lecture kan. Haha. Daku suke tengok ragam orang. Nak2 daku duduk yseat atas memang nampak lah sume. Jom share :

  • maen henpon ( sms )
Yang ni daku selalu jugak buat. Agak2 otak dah tak boleh nak time tu ape lagi mesej2 lah pakwe ke makwe ke kawan ke. 
  • bergosip
Ni memang tak lepas lah. Asal jumpe je bercakap,jumpe je bercakap. Kalau senyap memang ade sumthing   wrong lah tu. Almaklumlah dasar mulut kecoh. Sekali sembang malatop nyah.
  • buat keje lain
Kat lua note kuliah lain dalam study kimia. Haha. Ni berlaku kalau tak sempat nak abiskan study time nak test. Daku pon selalu buat. MasyaAllah jahilnye.
  • amik gambar
Yang ni agak2 lecturer tak nampak kan sempat je snap. Pweduli hape kan pastu tergelak sorang2. Ape kes lah kan. 
  • melukis & menconteng
my best fren buat. Cantik kan
  • tido
Daku agak jarang tido dalam lecture sebab memang akan nampak punye. Tambah pulak bilih kuliah sejuk. Stim je kan haha. Adoi kadang2 mate ni stim je nak tido walamak.
  • layan feeling sendiri
Ade yang dengar mp3, nyanyi, termenung. Macam2 lagi.

   Kalau ditengok sorang2 punye gelagat memang kelakar sangat weh. Ha korangnye gelagat kosmate cane? Jom share haha. Ok babai.

just <3 this moment

p/s : esok test sempat ngadap blog. Bagus

33 comments:

  1. hehehee
    aduhaiii..rindunye zaman belajo
    penah sekali soh lec ubah topik
    sebb kami dah FULL
    hahaha
    berani gile kan
    hehehe

    ReplyDelete
  2. men sms n buat bising~ wajib okeh. hahaha terbaik....

    ReplyDelete
  3. hee..tiga yang terakhir tu macam pernah buat je..hee~

    ReplyDelete
  4. hahaa . lect pun buat donnow saja ..

    ReplyDelete
  5. aish rindunya,......pernah gak melukis2 bagai tym bosan2 hahahaha

    ReplyDelete
  6. dik ada satu lagi lupa..ke tak pernah buat? hahaha baik betul ;p

    mana part makan jajan dalam dewan kuliah? tak kan tak de..tu yg paling best skali tu..picnic time ngeee

    ReplyDelete
  7. ouuuu
    hahaaa
    standrd blaja dlm kelas
    sape yg xpnh bt tu sume memg terbaiikk la
    gaahahhaaa

    ReplyDelete
  8. skg tak bersms sgt. tp bero9 pakai wifi fakulti kat hp. hehehe :p

    ReplyDelete
  9. rindu aman study dulu2...tapi sy seowg pelajar yang agak baik...hahahah....;d

    ReplyDelete
  10. beselah tu time blja..

    keje pon leh wat gtu tau..hahah.

    ReplyDelete
  11. adikkkk..semua tu akak selalu buat.. plng bosan kelas dgn lect yg syok sendiri..hahha

    ReplyDelete
  12. melukis dan menconteng tu perkara biasa =)

    masa zaman akk dulu hp cikai je ag,xbesh pon nk main hp.hehehe

    ReplyDelete
  13. akak dulu pon gitu..weee..tp akak selalu lukis ngn kaco kawan sebelah je..weee

    ReplyDelete
  14. @PinKy MoMMa

    eh terlupe lah kak nak tulis..padehal bende tu yg selalu buat tu haha

    ReplyDelete
  15. @PinKy MoMMa

    eh terlupe lah kak nak tulis..padehal bende tu yg selalu buat tu haha

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi