Thursday, October 27, 2011

SEGMEN | Lyssa Faizureen Ajak Kenali Blogger . Jom Serbu !!

Assalammualaikum..

tekan lah header tu

  • pasal daku?
Coming from Pahang. Tengah buat Degree dalam Foodscience kat UPM. Maybe kate2 daku dalam entry a bit sentap & pedas tapi no matter lah sebab thats how Im blogging. Sayelah itu Cik Najihah

  • kenape buat blog?
Act mule2 daku buat ni saje2 sebab tengok kawan daku buat macam bes je kan. Tapi lame2 blogging ni bes sebab dari beribu kawan boleh jadi beriban2 kawan yang daku boleh kenal. Hoping for the last longer friendship within me & those bloggers.Blogging medium nak share pendapat daku & pengalaman daku. It was fun!

  • siape orang yang tarik daku untuk ceburkan diri dalam dunie blogging ni
of kos my bff anis adila aris & hanan

CLOSE : 27/10/2011 pukul 4.00 petang

15 comments:

  1. wah..pengaruh kawan memainkn peranan penting dlm blog.hehe~

    ReplyDelete
  2. dari kwn rupanya mahu berblog ea..hehe..

    ReplyDelete
  3. weeee
    bagusnyee
    ade kwn sesame berbelooog ye
    hehehee
    akak kene belajo dr adik fara comei ni =]

    selamat bersegmen!

    ReplyDelete
  4. hye dear ! ryn datang jengahh blog awak dari segmen sis lyssa :)
    hehe.. keep up blogging yurp !
    meh laa singgah blog ryn kalau awak sudi :)

    http://nurinassyahira.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

    ReplyDelete
  5. dari segmen yang sama...

    salam perkenalan =)

    http://allaboutmenadz.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

    ReplyDelete
  6. singgah sini jap. letih blogwalking. hehehe

    ReplyDelete
  7. Datang sini nak kenal2 dgn rakan blogger..
    Happy blogging....

    http://mylovely-fieda.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

    ReplyDelete
  8. Salam,sya dri segmen yg sama,,,fllow awk...fllow sya kalau belum fllow..

    http://belogcikamirah.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

    ReplyDelete
  9. walking here from segmen sis lyssa. salam perkenalan :)

    http://miszathirah.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum w.b.t :) Hello admin. Lina serbu blog ni, dah follow pun. Kalau ada masa, jom terjah sini koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html balik. Happy blogging~

    ReplyDelete
  11. hello salam kenal, diya singgah sini membaca, follow kamu.

    diya dari segmen lyssa juga
    http://missydiyaempunya.blogspot.com/2011/10/3-segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

    senang2 singgah lah ye :)

    ReplyDelete
  12. leen dtg serbu dari segmen lyssa :)

    serbu blog leen jugak ye :)

    http://ceritaaleensepet.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

    ReplyDelete
  13. hye awk , sy dtg jenguk blog awk :)

    http://sarahanimismyname.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

    ReplyDelete
  14. k.marina datang serbu sini dari segmen lyssa... :-)

    http://marinafazli.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi