Thursday, October 27, 2011

REVIEW : Korang tension ade parut? Meh try T3 MYCIN- konpem berkesan

Assalammualaikum..

    Korang ade parut2 kat muke? Tak kisah lah bekas jerawat ke chicken pox ke jatuh ke ape ke. Korang boleg gune gel ni.



Harga : RM 32.90
Kat mane : Farmasi

   Act kawan daku yang recommend gune krim ni. So daku pon trylah & alhamdulillah 1 weeks parut2 jerawat daku yang sedap menghias muke daku hilang. Tak caye? Silelah cube ye. Bende ni memang mahal ye sebab berkesan. dan setahu daku bole dapat kat farmasi je sebab daku pegi cari kat Watson & Guardian memang tak jumpe. 

   Kalau korang nak cari sebut je jename T3 Mycin ni ha. Daku syorkan korang gune sebab :
  • boleh hilangkan semua parut bekas jerawat, cacar air, chicken pox
  • lembut kat kulit
   Beli baju mahal2 bole tapi krim mahal2 untuk jage muke tak boleh ke? Meh try. Dan hasilnye :

memang tak cantek tapi at least kureng parut 

44 comments:

  1. nak datang menyibuk sikit...hehe

    actually sofea pun pakai cream ne....dulu sofea punya jerawat
    memang super duper hebat...haha,wat review kat klinik,doktor syor kan pakai benda neh...memang berkesan,sekarang jerawat masih ada tapi boleh control...lau ada jerawat nak bejinak-jinak kat muka just letak je cream ne...memang jerawat xjdi nak tumbuh...hehe.......

    sofea just bagi pendapat je......btw,nice review...;)

    ReplyDelete
  2. ooo ye ke..kna dapatkan segera ni..
    thanks 4 da info

    ReplyDelete
  3. thanks 4 da info. i mmg tengah cari something yg boleh kurangkan parut jerawat. jerawat dah hilang, parut pulak timbul ..

    ReplyDelete
  4. hehehehee
    comei jek muke die
    gud2
    bole usha produk ni kalau perlu =]

    ReplyDelete
  5. eh, saya tau pasal produk ni tapi tak terbeli lagi. tak tahu mana nak cekau duit. hoho

    ReplyDelete
  6. hihi..cam knl jer.. tp..asal mahal sgt weh? ak beli bru rm18

    ReplyDelete
  7. txs najiha sbb suggest. parut mmg ssh sgt nk hilang.. sedih..

    ReplyDelete
  8. aaaaaaaa.. nak beli!!! esok nak bertolak ke farmasi. yeahh!!!

    ReplyDelete
  9. sangat elok ea? mungkin boleh cuba. ;)

    ReplyDelete
  10. wahh
    da jd model kecntikn akq sorg nie
    nk dtg blik akq la try dlu
    kalao jd,bru beli btol2
    hehee

    ReplyDelete
  11. ya eh...nanti nak cuba la...hehe...

    ReplyDelete
  12. mcm best..na try la t..muka akk pon dah berparut jerawat nie...huuu

    ReplyDelete
  13. aiceh..dh mcm model produk lak..haha..;D

    ReplyDelete
  14. wahhh boleh try ni..kalau parut lain bleh kotnya kan ????

    ReplyDelete
  15. lom prnah try lagi.. rasa mcm nak cuba :D

    ReplyDelete
  16. ~best nie..patut try..jeles awak dah berhasil..hehe :)

    ReplyDelete
  17. betol ke leh ilang parut ni.? parut jerawat kt muka akk ni byk tau..hukhuk

    ReplyDelete
  18. Huhu aku sejak bertukar angin kat sabah muka dah naik jerawat comel.. Huhuhu... Depa kata sbb mkn udg bnyk... Neway thanks info..hari nie juga sy dapatkan.

    ReplyDelete
  19. Cik najihah,cara nak pakai bende macam mana?

    ReplyDelete
  20. memang betol,T3 ni baru sye pakai a few days sbab doktor syorkan coz my face ade mslah dgn pmkanan. especially jage mknan jgn mkn bermnyak,mnum air batu n seafood. now baru bape ary pakai dah tnjkkan kesan yg sgt bagus.

    ReplyDelete
  21. Wah..best nyer...sok nak cari produk.....huhuh

    ReplyDelete
  22. saya baru je gune , bile pkai sejuk2 , hrp3 berkesan laa .. i thought blh ltak kat pimple je, dkt scars pon blh ea?

    ReplyDelete
  23. huhuhu , da pakai pun sama , lambat nak ilang , tp np mhl sgt . Bli bru 20 kot arito

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi