Monday, October 24, 2011

penyakit blogger

Assalammualaikum..

   Hai semua. Lately ni agak malas nak update. Tak tau mane hilang mood nak update macam dulu weh. Blogger pon ade jugak penyakit. Bukan orang sakit je. Nak tau ape die? Jom lah bace

  • iri hati
Penyakit ni dah memang selalu sangat kan. Cume nampak ke tak nampak je. Asal ade je blogger baru nak naik mesti ade je cite2 busuk ke kontroversi masam yang melande. Sikit2 nak hentam sikit2 sound. Bile tah nak aman.
  • malas nak update
Inilah die yang daku hadapi. Malas gilos weh nak update. Tak tau kenape makin lame makin malas. Korang pon macam tu ke. Lagi pon tak de idea lah nak update. Hem. Kang update merepek2 ade pulak yang nak judge mmacam2 kan. Menyampah
  • tamak
Tak cukup dengan trafik nak kaut lagi duit nuffy lah segala iklan. Main tipu2lah. Macam2
  • nak tayang gambar
Tu daku jugak lah kot. Kalau entry tak de gamba macam boring kan. Tapi tak de lah sampai beli stokin pon nak tayang gambar jugak . Agak2
  • gile update
Yang ni daku mase mule2 dulu. Sikit2 nak update pantang lepa. Sampai kat dashbod tu penuh name kite je. Opss! Maaf ye sape yang agak sentap. Randomly typing. 
  • gian segmen & kontest & GA
Eh ape pasal eh sekarang ni agak kurang segmen, GA & contest? Ke daku yang lame tak join? Dulu kalau korang pasan daku rajin gilos join GA & segmen bagai kan. Ala nak join balik lah. Baru meriah
  • gila ping
Yang ni pun daku jarang dah. Kan daku ade cite kat korang dalam entry panas ni. Yelah kang ping kene pulak sound kate tak patut buat entry itu ini kan. Siyes meluat dengan orang macam tu. Yucks!
  • hobi follow pastu tak nak lah pastu nak balik
Penyakit ni memang selalu. Ade je tu yang unfollow pastu follow balik. Ape yang daku boleh kate kat orang yang ade penyakit macam tu bawak2 lah hentikan hobi tu. Tak bes pon. Tapi terpulang lah kat korang. Daku sikit pon tak kesah kau nak unfollow. Hak kau nyah.

tak de mood nak update jugak

Ade lagi tak penyakit dalam dunie blogging ni? Kalau ade mehla share dengan daku weh. Ok lah sampai sini je. Tata.


40 comments:

  1. betul2..tu sume penyakit blogger..tp penyakit tu berjangkit kat kita yang malas nak update tu..miahahahahaha

    ReplyDelete
  2. penyakit malas nak update tu memang semakin bersarang dalam kepala..

    adeh penyakit blogger ni payah gak...

    ReplyDelete
  3. one more!
    penyakit tirukkk menirukkkk
    heheheh




    baru2 ni
    puisi sendiri dah di copy org
    waaaa
    tanpa kredit
    huhu..cri2 balik x jumpe balik
    wuwuw
    sob3..

    ReplyDelete
  4. penyakit malas pon sedang melanda diri ini jugak.

    anti-malas lah lepas ni nmpaknya. :p

    ReplyDelete
  5. nak popular cepat...buat entri yg panas-panas...

    ReplyDelete
  6. kena carik doc khas tuk ubati penyakit tu..hahha

    ReplyDelete
  7. akak br beli spender, nk tayang boley tak?? hahaha

    ReplyDelete
  8. penyakit yg shera hadapi adalah malas nk update blog.. pastu plis ngan gigi geraham nk keluar.. lagi lar macam apa rase nyerr.. ehee

    ReplyDelete
  9. Haha semua tu normal.. Ada lagi penyakit berangkai blogger taw :

    http://www.lailyqaisyirah.com/2011/07/penyakit-berangkai-blogger.html

    :D

    ReplyDelete
  10. hehe, paling tak suka penyakit yg suka tayang gambar sebesar alam. penat nk scroll down. dah la besar, banyak plak tu. mmg alam ah nk scroll down baru nampak tulisan.

    ReplyDelete
  11. setuju sangat uollsss. hahah. i pun ada penyakit malas/rajin upodate yg bemusim hahahah

    ReplyDelete
  12. ha'ah
    copycats!

    hee. owhh btw, ayu masuk glgn malas nak update kot.
    penyakt ye akk? hehe

    ReplyDelete
  13. suka kutuk orang guna anon. hehehe.

    ReplyDelete
  14. penyakit copy mencopy.. hihihi. semua setuju~!.. ape pun dlam dunia blogging ni nak kene bayk bersabar n jgn cpt ptus asa. =)

    ReplyDelete
  15. sy skg ni baru nak gila follow oorang,tapi orag tak nak folow sy pun.ermmm

    folow sini cik najihah^^ 1440 cun kan..

    ReplyDelete
  16. ada lagi..penyakit bahu..sakit la sbb lama sangat dok dpn lappy blogwalking punya pasal..haha

    ReplyDelete
  17. @aimie amalina

    aah la..yeke..mesti geram kan..fara pon penah kene jugak..terus unfollow..

    ReplyDelete
  18. @mizzkechique


    hahah silekan kak pastu pemes blogger tayang spender

    ReplyDelete
  19. aku tgh cuak tkot org serabut bila aku ping banyak sgt dkat fb. hahahaha. lantak ah.

    New Entry : Wordless Wednesday #3 - BFFs Sucks!

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi