Saturday, October 29, 2011

Been Tagged - Jawablah

Assalammualaikum..

   Dapat tag dari hira.


  • Dah ade teman istimewa? Kalau tak de, sebelum ni? Kenal kat mane?
Walamak soalan kau dik. Maut. Haha. Ade kot. Sebelum ni pon ade tapi jodoh tak panjang. Hati dah tawar tapi insyaAllah kalau ade jodoh dengan dia,alhamdulillah.
  • Perkara lucu yang penah dibuat
Nyanyi lagu dangdut depan orang ramai time orentasi. Dem lah
  • Impikan perkahwinan yang macam mane
Nak ala2 garden bole tak?
  • Perkara yang nak sangat buat tapi selalu tak de peluang
Nak rase peluang photoshoot. Oh nak try jugak :(
  • 5 benda yang sayang sangat
-lappy
-henpon
-bantal strawbery
-hard disk
-baju2 & shawl daku 
  • Perlu ke tak blog hira diubah?
Akak rase tak payah dah dik. Cume ce tukar background belakang ke kaler yang light sikit :)
  • Perkara paling sweet pernah buat dengan pasangan
Jalan2 1 mall kat Melaka pastu cari kasut wane purple. Bes woo
  • Impian yang masih belum tercapai
Nak dapaty dekan!! Nak sangat
  • Pengguna talian ape
Both maxis & celcom
  • Suka kanak2?
Suka jugak hee lagi2 baby
  • nak cakap kat hira
Tenkiu for the trapping question dear. Penat jawab hihi. 

Nah ni soalan yang daku create untuk korang jawab pulak. Jawab tau!

  1. tengah belaja ke keje ke skolah?
  2. pencuci muke ape yang korang tengah pakai skang?
  3. pengalaman paling2 pahit korang penah alami
  4. mane lagi bes : bruno mars @ anuar zain?
  5. uplod gamba 2 orang yang paling korang sayang
  6. komen sikit blog daku ni 
  7. pandangan korang tentang daku 
  8. mane lagi prefer : celcom berokband @ maxis berokband @ digi @ yang lain?
  9. sape artis yang korang nak sangat2 jumpe
  10. artis yang kureng suke
  11. pandangan korang tentang blogger2 sekarang
dengan ini nak tag 

- MK
- kak aimi
- kak anismelon
-blueice
-ayuyu
- PM
- sarah hanim
- taufiq tiramisu
- anis adila
- soly 
- cik eka


20 comments:

  1. fuhhh, dh 2org tag.. byknye soklan.. hehe.. insyaAllah nt akak jwb yer..

    ReplyDelete
  2. wah i like that <3 :D
    tq dear . ok sarah jawab skrg

    ReplyDelete
  3. ye PM akan jawab..cikgebob..cam ne nk sebut ni? cik~ge~bob? cikge~bob?haha

    ReplyDelete
  4. huuu..tenks erk ngetag..t akk jawab..:)

    ReplyDelete
  5. tq tagg..nanti kak eka jawab..kak eka bzy skit ni..

    hehehe

    ReplyDelete
  6. hhaa
    soklan akq comel2 je
    byk plak tu..yg soklan ape bnda sweet pnh bt dgn psgn tu klaka..cri kasut purple.hehe

    ReplyDelete
  7. nah jawapan tuk kamu dear ^___^


    http://soliciousstorynory.blogspot.com/2011/10/temuramah-bak-artis-by-cik-fara.html

    ReplyDelete
  8. menariknya..hihi...bukan segmen biasa..

    ReplyDelete
  9. ~dah jawab..hehe singgah la rumah rerama :)

    (http://blueicebutterfly.blogspot.com/2011/10/edisi-siasat.html)

    ReplyDelete
  10. awwwwww
    nyanyi lagu dangdut?
    ada rakam x?
    nk tgk plisssss
    hehehehe


    hayooo
    4 tag menunggu nih
    kekeke
    maceh cyg
    nnti akak jwb =]

    ReplyDelete
  11. best betul tag2 camni kan.. hehe ~ trbongkar rahsia :D

    ReplyDelete
  12. insyaallah nanti aku buat!. hehehe :D

    ReplyDelete
  13. hahaha. soalan pertama yang tak menahan. maaf, agak kejam di situ. hoho. by the way, thanks. nanti saya try tukar. hehe :D

    ReplyDelete
  14. dapat tag ini jugak. tapi tak terbuat lagi pulak. ;)

    ReplyDelete
  15. soalan dia tricky juga. hehe. yg tanya bab pasangan tu.hhihiihihi

    ReplyDelete
  16. sis sarah dah jwb . sory lambat


    http://sarahanimismyname.blogspot.com/2011/10/cik-najihah-bertanyakan-soalan-dan-cik.html

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi